Nieuw VOA-lid PARTOF_ stelt zich graag voor!

Onlangs is PARTOF_ lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Chris de Leeuw zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Chris de Leeuw (40), getrouwd met Kim. En samen wonen we in Alphen. Allebei echte Alphenaren. Geboren en getogen. We hebben 3 kinderen. Romée (10), Femme (7) en Vince (4). In 2017 heb ik PARTOF opgericht. Een organisatie die voor nieuwe klanten van jouw dienst zorgt. Met onze eigenwijze Sales & marketing-aanpak werken we voor bedrijven als T-Mobile, VodafoneZiggo en Vattenfall. En daarnaast zijn we actief met diverse platformen die de consument helpt om over te stappen van telecom-, energie- en bankdiensten.

Foto Chris de Leeuw.jpeg

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
De naam zegt het al. Als opdrachtnemer worden we echt part of jouw dienst/bedrijf. Wat ons zo goed maakt? Wij zijn PARTOF en wij houden van sales & marketing. We omarmen de mogelijkheden van technologie, maar vergeten ook de kracht van persoonlijk contact niet. Digitaal verleiden, persoonlijk converteren. Die combinatie, die maakt ons uniek. Het is onze passie en heeft onze volledige focus. We denken strategisch met je mee en gaan dan praktisch aan de slag. Dat doen we op een manier die perfect aansluit bij jouw specifieke case en doelgroep. We maken daarbij moeiteloos de verbinding tussen marketing, sales en service. Al onze medewerkers hebben een onuitputbare drive om er elke dag weer alles uit te halen wat erin zit. Ze weten hoe waardevol blije klanten zijn en gaan voor die glimlach. Ze staan nooit stil en blijven leren. Met hun aanstekelijke enthousiasme weten ze anderen telkens weer te motiveren en te overtuigen. Zo dragen ze bij aan het succes van de mooiste bedrijven.

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Simpel. Zorgeloos en gezond leven. En werkzaam zijn met zaken die een lach op mijn gezicht geven.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
De grootste uitdaging is relevant blijven voor de opdrachtgever en daarnaast ze blijven overtuigen van onze kracht. Corporate-bedrijven denken vaak nog te langzaam.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer? 
Voornamelijk een actieve papa met drie kinderen. Familieman. Altijd bezig om de tijd leuk in te vullen met familie en vrienden.

•   Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik geloof in de kracht van belangeloos informatie delen om sterker te worden. Je hoeft niet voor alles een factuur te sturen. Het gaat toch echt om geven en nemen. 

• Wat verwacht je van de VOA?     
Heel eerlijk niet direct zoveel. Maar als ik echt iets moet noemen: Een plek om op zoek te gaan naar interessante informatie die mij als onderneming kan laten groeien.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Groei-denken, startups, innovatie, ICT.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.