Nieuw VOA-lid NeoKinesis stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid NeoKinesis stelt zich graag voor!

Onlangs is NeoKinesis lid van VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op een aantal vragen stellen Mike en Sjoukje Punselie zich graag aan hun collega-VOA-leden voor:

• Wie zijn jullie en wat is jullie bedrijf?
Wij zijn Mike Punselie en Sjoukje Punselie-Haverhoek. Mike volgde de C.I.O.S.-opleiding en de opleiding fysiotherapie aan de academie voor fysiotherapie Thim van der Laan. Hij is fysio- en oedeemtherapeut en regiovertegenwoordiger voor Chronisch ZorgNet. Ik (Sjoukje) kom uit de dynamische hectiek van een kermisgezin. En ben in 2000 een totaal andere richting opgegaan en begonnen bij Sanquin bloedbank. Waarna ik HBO Management heeft gedaan en meerdere cursussen voor (re-integratie) coaching.
In 2016 zijn wij NeoKinesis (nieuw bewegen) gestart aan de Thorbeckestraat in Alphen. Vanuit onze visie, waarbij niet alleen aandacht is voor biomedische aspecten, maar ook voor psychologische en sociale factoren, is Gezondheidscentrum Lage Zijde ontstaan. En praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, slaaptherapie, pressotherapie en coaching waar de ‘mens’ en niet de klacht centraal staat.

Foto Mike en Sjoukje Punselie.JPG
• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Uiteraard vindt elke ondernemer dat zijn of haar bedrijf de beste keuze is. Wat wij vooral heel belangrijk vinden dat een patiënt / client bij ons vindt waar hij of zij mee geholpen is.

• Wat is jullie droom als ondernemer? 
Voor ons is dat het centrum nog verder met disciplines uitbreiden met zorgverleners die onze visie en passie delen.

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
Zoals binnen veel sectoren hebben ook wij te maken met de problemen om nieuwe medewerkers aan te trekken. En zijn de steeds wisselende eisen van de zorgverzekeraar een druk op de dagelijkse bedrijfsvoering.

• Wat zijn jullie nog meer, naast ondernemer?
Wij zijn naast ondernemers ook de ouders van twee zoons die inmiddels op eigen benen staan. De oudste studeert aan de TU Delft en de jongste aan de Hoge School van Leiden. Èèn van ons is erg sportief en èèn absoluut niet!

• Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
Eigenlijk waren wij dat steeds wel van plan. Het was iets wat er maar niet van kwam. Wij willen met een lidmaatschap ons netwerk verruimen binnen de gemeente Alphen.

• Wat verwachten jullie van de VOA?    
Verwachtingen hebben we eigenlijk niet. Wij willen ons netwerk graag verruimen en hopen zo op zakelijk gebied van elkaar te kunnen leren.

• In welke onderwerpen/thema’s zijn jullie geïnteresseerd?
Onze interesse ligt bij retail en netwerken.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.