Nieuw VOA-lid Monique Wolvers aankoopmakelaar stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Monique Wolvers aankoopmakelaar stelt zich graag voor!

Onlangs is Monique Wolvers aankoopmakelaar lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Monique Wolvers zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Monique Wolvers ik ben eigenaar en oprichter van Monique Wolvers aankoopmakelaar. Ik begeleid mensen/particulieren met de aankoop van een woning.

Logo Monique Wolvers aankoopmakelaar.png
• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Als mensen begeleiding willen bij de aankoop van een woning. Mijn betrokken houding en goede kennis en ervaring in de makelaarswereld, maken kopers sterk in de woningmarkt.

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Mijn droom voor de toekomst: het uitbreiden van mijn makelaarsdiensten (die invulling daarvan, ben ik nog niet helemaal uit). En verder is een droom, dat ik over 1,5 jaar feestelijk mijn 5-jarige bestaan mag vieren. 

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Wanneer geef ik iets uit handen? Ik ben vanuit een stuk passie voor mezelf begonnen in 2018. Omdat ik graag mijn eigen koers vaar. Wanneer geef ik dat stuur dan weer voor een deel uit handen en wat vertrouw ik aan een ander toe? Blijf ik alles zelf doen of durf ik dingen af te stoten om zo meer tijd over te houden voor mijn privéleven? 

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemer ben ik moeder van twee prachtige, mooie mensen, een zoon (Owen van 21, graficus/webdesigner) en een dochter (Nina van 19 muzikaal talent/ICT-studie). Fay (20), onze schoondochter, is kind aan huis. Ik ben getrouwd met Brian, een echte Alphenaar (ik kom uit Zuid-Limburg). Ik hou van fotografie en tekenen/schilderen. Een film kijken, muziek luisteren en een concert op zijn tijd.
Reizen en stedentrips vind ik geweldig, lekker om er even helemaal uit te zijn. Iets meer van de wereld te zien. Mijn vriendinnen/vrienden zijn belangrijk voor mij: lekker kletsen en een goed glas wijn drinken samen. En verder wandel ik graag, het strand/bos of bij Bentwoud samen met onze honden. En …. ik heb een zwak voor álle dieren.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Omdat ik het een mooie club met gedreven mensen vind. Ik ben al een paar keer mee geweest met Anke Van Elteren, een prachtige ondernemer (Het Idee/Promolooks). Zij is het toonbeeld van hoe een ondernemer moet zijn. Gedreven en gepassioneerd. Vlak voor corona dacht ik mezelf in te schrijven, maar toen liep alles anders. Nu dus een mooi moment om in te schrijven. Nu mag Anke een keer met mij mee.

• Wat verwacht je van de VOA?      
Een stuk verbinding tussen Alphense ondernemers, leuke ontmoetingen, workshops of een evenement/borrel, waarbij je door deze verbinding een aanvulling kan zijn voor iemand anders. Je kunt van elkaar leren, op ontspannen wijze, jouw kennis doorgeven aan iemand die het op dat moment goed kan gebruiken.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Vastgoed, nieuwe bouwprojecten in Alphen, innovatie en verder de positieve energie van andere ondernemers uit Alphen aan den Rijn. Leuke nieuwe ideeën.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.