Nieuw VOA-lid Meubelmaker De Vries stelt zich voor!

Nieuw VOA-lid Meubelmaker De Vries stelt zich voor!

Onlangs is Meubelmaker de Vries lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op een aantal vragen stelt Michel de Vries zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

Wie ben je en wat is jouw bedrijf?
Wanneer je op zoek bent naar iets speciaals, iets bijzonders, iets dat qua afmeting, stijl en afwerking precies aansluit op jouw interieur. Maar dat ene speciale meubel kun je nergens vinden. Dan heb je maatwerk nodig.
Ik ben Michel de Vries en na ruim 20 jaar ervaring in de zeer exclusieve jachtbouw ben ik 3 jaar geleden voor mezelf begonnen. Als allround meubelmaker met een enorme dosis passie voor hout mag ik elke dag doen wat ik het liefste doe en kan ik nagenoeg elke interieurwens realiseren.
Van wand vullende eikenhouten garderobekast tot luxe televisiekast in kleur gespoten en van hoogwaardige materialen. Met oog voor detail denk ik na over alles wat je ziet maar vooral wat je niet ziet en waarbij alleen het beste goed genoeg is.

Logo Meubelmaker de Vries.jpg
Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Van mijn klanten hoor ik vaak: "Voor de mooiste meubels moet je bij Michel zijn".
En ik denk dat dat klopt. Maar ik ben geen ondernemer zoals je ze weleens tegen komt.
Ik ben voor mezelf begonnen met een droom. De mooiste meubels maken en doen wat ik het liefste doe.
Maar ik ben ook ontzettend dyslectisch. En ik weet dat het erbij hoort, maar alles wat met teksten, websites en marketing te maken heeft, vind ik lastig.

Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben vader van de drie leukste jongens van 12, 10 en 7 en al 15 jaar samen met Josee. Wij werken regelmatig samen waarbij Josee als Professional organizer de meubels logisch en overzichtelijk inricht. Denk bv vooral aan (garderobe)kasten die hierdoor helemaal afgestyled kunnen worden opgeleverd.
Een ideaal en totaalplaatje voor de klant.
In mijn vrije weekend sta ik altijd wel ergens langs de lijn éen van mijn zoons aan te moedigen, bij de voetbal, het schaatsen of het skeeleren.
Waardoor er standaard te weinig tijd overblijft om een stukje te gaan wielrennen, dat vind ik eerlijk om te doen, gedachten op nul en gaan!
Op een vrije avond ga ik graag in de buurt lekker wat eten of drinken samen met Josee of ik ga gezellig een speciaal biertje drinken met de jongens.

Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Hopelijk kan ik mijn netwerk uitbreiden en kom ik in contact met andere ondernemers. En is het goed voor mijn naamsbekendheid.Wat verwacht je van de VOA?
Ik hoop dat ik tijdens de georganiseerde bijeenkomsten in contact kom met andere ondernemers om te sparren over het ondernemerschap, marketing en het nut van reclame, e.d.

In welke onderwerpen ben je geïnteresseerd?
Uitbreiding, marketing en reclame maken.

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.