Nieuw VOA-lid Letters en meer stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Letters en meer stelt zich graag voor!

Onlangs is Letters en meer lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Danielle Muit zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Danielle Muit, gelukkig getrouwd en moeder van twee pubers. Ik heb jarenlang in loondienst bij verschillende internetbureaus gewerkt als tekstschrijver en doe dat nu 4 jaar als zzp'er. Mijn bedrijf heet Letters & meer. Een allround tekstbureau met als specialisatie SEO (hoe word ik goed gevonden in de zoekmachines?).

Logo Letters en meer.png

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Alles wat met tekst en letters te maken heeft kan ik verzorgen. Ik werk voor veel verschillende soorten klanten en ik schrijf de meest uiteenlopende teksten over allerlei onderwerpen. Ik word heel blij van deze afwisseling; dat houdt me scherp en creatief. Ik heb veel vaste klanten, maar ik hou ook altijd ruimte vrij in mijn agenda voor ad hoc klussen. Ik schrijf teksten voor websites, berichten voor social media en advertenties, persberichten, artikelen en blogs, e-mailfunnels, campagnes en nieuwsbrieven. Ook voor tekstredactie mag je bij me aankloppen.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Ik wil blijven professionaliseren. Daarom werk ik samen met grafisch vormgevers en fotografen, zodat ik mijn klanten steeds meer kan bieden. Dit jaar wil ik ook een nieuw aanbod lanceren: van jouw bedrijf een sterk merk maken door het creëren van een unieke beleving die droomklanten aantrekt. Ik kan meer dan alleen teksten schrijven; ik kan ook de strategie bepalen en concepten bedenken. Wordt vervolgd ;-)

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Alleen is maar alleen. Daarom ben ik samenwerkingen aangegaan die ervoor zorgen dat het voelt alsof ik collega's heb en ik kan mijn klanten een totaalpakket aanbieden, van websitebouw tot vormgeving en fotografie. Ik word ook iets minder blij van m'n administratie.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Trotse vrouw van Edgar, moeder van Vlinder en Splinter, dochter, zus en vriendin.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik heb een breed netwerk. Zeker nu ik ook al bijna een jaar een werkplek heb in Noordwijk. Omdat ik tot nu toe weinig lokaal doe, leek het me leuk om ook hier een netwerk op te bouwen. Ik was als gast van Bruijnes BV mee naar de VOAwards uitreiking en ben toen meteen de dag erna lid geworden. Ik hou van actie ;-)

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht om mijn netwerk uit te breiden met leuke en interessante mensen. En ik kijk uit naar leuke bijeenkomsten, zowel sociaal als inhoudelijk.
   
• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Nog beter worden in netwerken ;-)

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.