Nieuw VOA-lid KYBYS stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid KYBYS stelt zich graag voor!

Onlangs is KYBYS B.V. lid van VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Pascal van der Graaf zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

1. Wie ben je en wat is je bedrijf? 
Mijn naam is Pascal van der Graaf. Ik ben de vestigingsdirecteur van onze vestiging in Alphen aan den Rijn. KYBYS is een advies en ingenieursbureau voor de buitenruimte, hierbij zijn we actief voor gemeenten, projectontwikkelaars, sportbonden en verenigingen, zorginstellingen, universiteiten, hotels en vakantieparken. Wij helpen hun met het tot stand komen van een ontwerp voor de inrichting van de buitenruimte, vertalen dit naar een contract en kunnen indien gewenst de uitvoering begeleiden. De werkvelden waarbinnen wij werkzaam zijn: Openbare ruimte, Sport en Begraafplaatsen. Totaal hebben wij circa 30 fte in dienst, ons hoofdkantoor zit in Boxtel gevestigd en daarnaast hebben we deze vestiging in Alphen aan den Rijn.


Foto Pascal van der Graaf.jpg

2. Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Bij punt 1 heb ik al wat verteld over wat we doen en voor wie. Kort gezegd kunnen partijen bij ons aankloppen die hun buitenruimte opnieuw ingericht willen hebben. Wij kunnen samen met hun bekijken wat de beste inrichting is en hier vervolgens een ontwerp van maken, een contract opstellen, de gehele aanbesteding begeleiden of verzorgen en daarna de uitvoering begeleiden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in buitensport accomodaties en begraafplaatsen (inclusief beleid) voor gemeenten.

3. Wat is jouw droom als ondernemer? 
Mijn droom komt overeen met de missie en visie van ons bedrijf. En dat is de buitenruimte mooi en leefbaar inrichten met oog voor de toekomst. 

4. Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
De grootste uitdaging die wij momenteel ondervinden is het vinden van goed personeel.

5. Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast mijn werk ben ik een echte gezinsman, ik heb twee jonge dochtertjes (2 en 4 jaar) en ik vind het belangrijk en erg leuk om met hun bezig te zijn en de vrije tijd die ik heb te besteden aan hun.

6. Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Vanuit mijn werk heb ik regelmatig contact met Ludo Goudkuil en hij geeft al enige tijd aan dat ik me zou moeten aanmelden als lid van de VOA.

7. Wat verwacht je van de VOA?  
Ik hoop mijn netwerk in de gemeente en regio Alphen aan den Rijn uit te kunnen breiden. Daarnaast hoop ik dat ik met mijn kennis kan bijdragen aan maatschappelijke ontwikkel uitdagingen die de gemeente en de regio in de toekomst heeft zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, de energietransitie en de woningbouw opgave. Verder zijn  wij gespecialiseerd op het gebied van buitensport accommodaties en hoop ik via de VOA beter in contact te komen met de sport verenigingen in de gemeente waardoor wij hun wellicht verder kunnen helpen met hun accommodaties.

8. In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
De duurzaamheidsopgave waar we als gemeente voor staan, de commissie Sport en wellicht enkele kennisdeling sessies die jullie organiseren.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.