Nieuw VOA-lid Kledingbank Groene Hart stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Kledingbank Groene Hart stelt zich graag voor!

Onlangs is Kledingbank Groene Hart lid (begunstiger) van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Richard Brand zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

* Wie ben je en wat is je bedrijf/organisatie?
Richard Brand Voorzitter stichting Kledingbank Groene Hart. Samen met 45 vrijwilligers ontvangen, sorteren en delen wij kleding uit bestemd voor de minima plus 20%.

Logo Kledingbank.png
* Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
In het kader van de duurzaamheid kunnen wij mogelijk e.e.a. voor elkaar betekenen. Medemensen zo nodig naar Kledingbank Groene Hart door verwijzen.

* Wat is jouw droom als ondernemer? 
Zolang als nodig is een bijdrage leveren d.m.v. gratis van kleding te verstrekken aan de groep mensen die het tijdelijk of langer financieel minder hebben in het sociale domein van Alphen aan den Rijn, samen met iedereen, dus ook met VOA leden.

* Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Een goede gezonde stabiele organisatie opzetten en binnen drie jaar een gepast pand te vinden waar we alle activiteiten van Kledingbank Groene Hart in onder kunnen brengen.

* Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Getrouwd en vader van 3 dochters, 1 bonus dochter en 2 bonus zoons en 13 kleinkinderen. Bewust christen. Maak deel uit van de bewonerscommissie Rijnveste in Hazerswoude-Rijndijk.

* Waarom ben je begunstiger geworden van de VOA?
Wij hebben de afgelopen jaren laten zien dat we (HELAAS) een vaste plek hebben in Alphen aan den Rijn en willen deelnemen en bijdragen aan die activiteiten van de VOA die raakvlakken hebben met onze stichting.

* Wat verwacht je van de VOA?  
Kennisoverdracht en zo nodig advies/hulp. Hulpvragen van u daar waar wij een bijdrage kunnen leveren aan de ondernemers bijvoorbeeld hoe kunnen wij elkaar helpen met het afvoeren, verwerken van diverse kleding, etc.

* In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Duurzaamheid, Vitaliteit, meedenken over thema’s als 'Alphense ondernemers maken zich klaar voor een duurzame toekomst'.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.