Nieuw VOA-lid KIN Installatietechniek stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid KIN Installatietechniek stelt zich graag voor!

Onlangs is KIN Installatietechniek lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Bas van Hamersveld zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Bas van Hamersveld 34 jaar woonachtig in Leiderdorp, een jonge gedreven ondernemer die niet in hokjes denkt maar een brede open visie heeft. Vanaf 12 jaar al in contact gekomen met de installatietechniek en die passie is nooit verdwenen. Mijn oom heeft een klein installatiebedrijf waar ik van jongs af aan al mee ging in de weekenden en vakanties. Altijd al de droom gehad een eigen bedrijf hierin neer te zetten, vanaf 01-06-2021 is dit gerealiseerd in samenwerking met KIN Installatietechniek gevestigd in Rijen. We zijn een werktuigbouwkundige installateur die voornamelijk gespecialiseerd is in de utiliteit en appartement complexen. Er geen grenzen, hoe groot of complex het ook is met onze 100 jaar ervaring kunnen we alles met elkaar realiseren.

logo-KIN-groot-geen-slogan.png

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
We zijn een jong dynamisch team dat gezamenlijk een berg van ervaring beheerst, onze communicatie, snelheid en expertise brengen projecten verder. De kracht die je gezamenlijk als Bouwteam kan neerzetten wordt vaak onderschat, wij zien dit en willen ons daar maximaal voor inzetten. 

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Het bedrijf verder neer te zetten waarbij Werkplezier op 1 staat dat onder andere gerealiseerd wordt door samenwerkingen met gelijkgestemde partners. Wat hand in hand gaat met het realiseren van gave, uitdagende projecten, in en rondom de regio Alphen aan den Rijn.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Zorgen dat ons bedrijf met het team altijd in beweging blijft om zichzelf te ontwikkelen. Met deze instelling willen we ook onze huidige teamleden behouden en nieuwe teamleden aantrekken en motiveren. 

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
In mijn vrije tijd staat sporten hoog op de lijst, te vinden in de sportschool en hardlopen door het groene hart. De 20 van Alphen staat dan ook bovenaan de lijst. Daarnaast blijf ik van klussen altijd energie krijgen, ben ik niet aan de slag in eigen huis dan ben ik wel te vinden bij familie of vrienden!

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Vind het altijd leuk om met mensen te praten die een passie hebben, als hier nog een stukje ondernemen bij komt maakt dit het compleet. Gezien de hoeveelheid fysieke bijeenkomsten die de VOA organiseert is dit dus een goede match. 

• Wat verwacht je van de VOA?    
Een gezellig gezelschap van mensen waar van een ieder wat te leren is, daarnaast zou het natuurlijk altijd leuk zijn als hieruit gezamenlijke trajecten ontstaan. 

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Duurzaamheid, personeel werving, stedelijke ontwikkeling, en alles waar ik een stukje toegevoegde waarde kan leveren.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.