Nieuw VOA-lid Het Projectmanagementbureau stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Het Projectmanagementbureau stelt zich graag voor!

Onlangs is Het Projectmanagementbureau lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stellen Jan-Hendrik Vos en Peter Regtering zich graag aan hun collega-VOA-leden voor.

• Wie zijn jullie en wat is jullie bedrijf?
Het Projectmanagementbureau BV; eigenaren Jan-Hendrik Vos en Peter Yme Regtering.

• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Het Projectmanagementbureau levert expertise en trainingen op het gebied van project- en contractmanagement in de bouw en infra sectoren. Als bedrijf hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het projectmatig werken en het adviseren op het gebied van contractmanagement waardoor wij dit vak als geen ander kennen. Vanuit onze theoretische kennis en jarenlange praktische ervaringen verzorgen wij trainingen en kennissessies.  

• Wat is jullie droom als ondernemer? 
Als ondernemers willen wij met ons bureau op een duurzame wijze toonaangevend zijn in het adviseren, bijstaan en coachen van onze klanten (vaak overheden) bij hun contractuele en projectmatige uitdagingen in de bouw en infra. Daarbij delen alle medewerkers hun kennis via onze Academy. Onze droom is ook dat de Academy meegroeit met ons bedrijf. 

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
De grootste uitdaging die wij de komende jaren hebben, is hoe wij onze ambities voor groei realiseren, ons team kunnen uitbreiden om meer klanten te kunnen bedienen.

• Wat zijn jullie nog meer, naast ondernemer?
Peter Regtering: open, eerlijke geboren Noordeling die betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. Ik help graag mee in situaties waar het haast onmogelijk lijkt een oplossing te vinden. Ik denk mee en handel ook. Ik woon in Alphen aan den Rijn met mijn vrouw en twee zoons. Naast mijn werk ben ik sociaal actief als voorzitter van de medezeggenschapsraad van Basisschool De Rank. In mijn vrije tijd vind ik mijn ontspanning via skeeleren, joggen, MTB-en, wandelen, Iyengar yoga en als het kan snowboarden. Ik kan echter ook heel erg genieten van het lezen van een (management)boek.

Foto Peter Regtering.jpg

Jan-Hendrik Vos: energieke rasoptimist, ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen. Ik hou van snel handelen en creatieve methodes.  Ik woon in Bussum met vrouw en drie dochters maar houd met veel plezier kantoor in Alpen a/d Rijn. Naast werk ben ik sociaal actief als vrijwilliger/ bestuurder bij school en hockeyvereniging en hockey ik in een veteranen team.

Foto Jan Hendrik Vos.jpg

• Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
We willen graag in nauwer contact komen met de andere ondernemers in Alphen om te kijken op welke vlakken we elkaar kunnen versterken. 

• Wat verwachten jullie van de VOA?
Platform voor het uitwisselen van ideeën, kennismaken met en leren van enthousiaste Alphense ondernemers, delen van kennis (via werkgroep). 

• In welke onderwerpen/thema’s zijn jullie geïnteresseerd?
Bouw, Duurzaamheid, Aanbesteden en Contracteren, Risicomanagement, Projectmanagement, fiscale zaken.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.