Nieuw VOA-lid Guts and Groove stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Guts and Groove stelt zich graag voor!

Onlangs is Guts and Groove lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stellen Daniëlle en Suzanne zich graag aan hun collega-VOA-leden voor:

Wie zijn wij en wat is ons bedrijf?

Hi, wij zijn Daniëlle en Suzanne. We kennen elkaar van de studie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en zijn altijd vriendinnen gebleven. Begin dit jaar hebben wij onze krachten gebundeld om Guts and Groove te starten.

Foto Guts and Groove.jpg
Guts and Groove is een full-service communicatiebureau voor strategie, branding, webdesign, animatie en social media. Wij helpen bedrijven die geen passende strategie of branding hebben, door de doelgroep in beeld te brengen en te zorgen voor een branding die echt aansluit bij de doelen en de essentie van het bedrijf. 

Daarnaast verzorgen wij alle promotiemiddelen, een passende website, een visueel aantrekkelijke animatie en nemen we graag je Social media uit handen.

Waarom zouden jullie bij ons moeten zijn?

Wij zijn de partij die jou kan helpen groeien naar het aantrekken van jouw ideale klant. Dit doen wij door de doelgroep in beeld te brengen en te zorgen voor een branding die deze doelgroep ook echt aanspreekt. Branding is veel meer dan een visueel plaatje. Jij als ondernemer hebt een visie en doel voor ogen. Voor ons de taak deze met behulp van strategie te verpakken in een branding die volledig hierop aansluit en jouw bedrijf helpt groeien naar succes.

Wij zorgen ervoor dat:

- Iedere klant even belangrijk is.
- Warm en persoonlijk contact tijdens en na de samenwerking voorop staat.
- We de perfecte connectie met jouw doelgroep creëren.
- Jouw merk duidelijk in de markt staat. 

Wat is onze droom als ondernemer?

Misschien een beetje cliché... Klein beetje maar... Onze droom als ondernemer is om te groeien op persoonlijk vlak maar ook als bedrijf. Onze kennis en connecties uit te breiden om andere bedrijven uit de brand te helpen. En natuurlijk niet te vergeten, de vrijheid om af en toe eens lekker te genieten van een welverdiende workation. 

Wat is onze grootste uitdaging als ondernemer?

Ondernemen is nieuw voor ons. De grootste uitdaging is te blenden in deze wereld. Ondanks dat we veel kennis in huis hebben binnen ons vakgebied hebben wij deze kennis nog niet in het ondernemerschap. Maar daar komt zeker verandering in ;)

Wie zijn wij nog meer, naast ondernemer?

Alsof samenwerken nog niet genoeg is doen we in onze vrije tijd ook veel samen. Creatief bezig zijn is ons ding en daarom plannen we zo af en toe ook dagen in om DIY's te maken. Een rondje meer lopen voor mentale support of een dagje shoppen.

Waarom zijn wij lid geworden van de VOA?

Wij hechten super veel waarde aan connecties binnen onze regio. Netwerken online is leuk, maar lang niet zo waardevol als de connecties die je opdoet tijdens netwerkborrels. Zoals we al eerder hebben gezegd is ondernemerschap een grote uitdaging voor ons en waar kunnen we nu beter deze kennis opdoen dan bij de VOA.

Wat verwachten wij van de VOA?

Heel kort gezegd: gezelligheid, kennisdeling, het ontmoeten van mede-ondernemers en een beetje naamsbekendheid.

In welke onderwerpen / thema's zijn wij geïnteresseerd?

Alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan ondernemerschap, social media, klantenwerving en onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke groei. 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.