Nieuw VOA-lid Done.nl stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Done.nl stelt zich graag voor!

Onlangs is Done.nl lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stellen Onno en Leon  zich graag aan hun collega-VOA-leden voor:

• Wie zijn jullie en wat is jullie bedrijf?
Wij zijn Onno en Leon en wij zijn eigenaar van done.nl Een administratiekantoor dat focust op persoonlijke contact in combinatie met de meest moderne en geautomatiseerde software. Dit doen wij met z'n drieën, we hebben namelijk jong talent in dienst: Jasper.

Logo Done.nl - nieuwsbericht
• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Hetgeen waar wij heel goed in zijn is de combinatie leggen tussen onze jarenlange ervaring en het (zo veel als mogelijk) automatiseren van boekhoudprocessen. Heel vaak kunnen wij nog bedrijven helpen met de slag naar digitaal boekhouden. Dat bespaart tijd, geld en geeft veel meer inzichten in de cijfers. Dat kent alleen maar voordelen: dagelijks 'live' inzicht, rapportages en wij kunnen snel schakelen als we iets zijn in de cijfers.

• Wat is jullie droom als ondernemer? 
Nog meer ondernemers binnen en buiten Alphen aan den Rijn helpen met onze diensten. Het is echt heel leuk om zo dichtbij ondernemers te kunnen staan en te sparren en adviseren over de meest uiteenlopende dingen. Een klant die aan het einde van een gesprek bedankt voor je hulp en advies.

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
Momenteel is dat een geschikt kantoorpand in Alphen aan den Rijn vinden.  

• Wat zijn jullie nog meer, naast ondernemer?
Sportief en levensgenieters. Buiten dat we met elkaar ondernemen zijn we ook vrienden en zien we elkaar bij sportschool maar ook regelmatig op het terras of op de Rijn in de boot.

• Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
We kennen de VOA goed en zijn in het verleden al lid geweest (met Stichting Red het Talent). De VOA brengt veel en je kan via de VOA ook veel geven. Dat is toch mooi! 

• Wat verwachten jullie van de VOA?      
Een belangenbehartiger van ondernemers in de maatschappij en politiek, verder weet iedereen dat de VOA ondernemers met elkaar in contact brengt.  

• In welke onderwerpen/thema’s zijn jullie geïnteresseerd?
Groei, duurzaamheid, economie en netwerken.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.