Nieuw VOA-lid DENIOS stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid DENIOS stelt zich graag voor!

Onlangs is DENIOS lid van VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op een aantal vragen stelt Sander Rüpp zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Sander Rüpp, 42 jaar en een geboren en getogen Alphenaar. Sinds 2021 ben ik Managing Director bij DENIOS Benelux.

Sander Rüpp foto.jpg
• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Alles wat je nodig hebt voor de opslag- en handling van gevaarlijke stoffen is te verkrijgen via DENIOS. Dit gaat van complete opslagunits voor batterijen en andere gevaarlijke stoffen tot luchttechnische installaties. Met meer dan 14.000 standaard producten kunnen zit en daarnaast ook custom made oplossingen bieden wij voor iedere uitdaging een oplossing. Het hoofdkantoor van DENIOS is gevestigd in Duitsland en zijn wereldwijd actief in meer dan 24 landen.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn grootste droom als ondernemer is om DENIOS een begrip te laten worden op het gebied van opslag en handling van gevaarlijke stoffen. Voor de meeste mensen is de regelgeving omtrent gevraarlijke stoffen geen dagelijkse kost. Wij adviseren onze relaties daarom graag op dit gebied. Naast het advies kunnen we dan ook een praktisch oplossing aanbieden.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
De grootste uitdaging is om ambitie, groei en ontwikkeling in goede banen te leiden. Het zijn roerige tijden waarbij het houden en vinden van collega’s een mooie uitdaging is.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast het ondernemerschap ben ik ook actief met golfen, tennissen en het aanmoedigen van mijn kinderen bij HCA en TEAN.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
DENIOS groeit heel hard en het merendeel van onze collega’s komt uit de regio Alphen aan de Rijn. Door lid te worden van de VOA hopen wij nog meer naamsbekendheid op te bouwen in de regio.

• Wat verwacht je van de VOA?
De VOA is vooral belangrijk voor het netwerken, ik ben ervan overtuigd dat de VOA aan grote rol speelt om de juiste connecties te vinden.
   
• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Ik wil graag leren van collega ondernemers. Mijn overtuiging is dat het “traditionele” aansturen niet meer van deze tijd is. Als werkgever zal je meer moeten bieden en moeten wij wellicht “solliciteren bij de sollicitant”. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd in innovaties.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.