Nieuw VOA-lid C-yourcoach stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid C-yourcoach stelt zich graag voor!

Onlangs is C-yourcoach lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Claudia van Klink zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

* Wie ben je en wat is jouw bedrijf?
Mijn naam is Claudia van Klink en ik ben begin dit jaar gestart met mijn eigen onderneming; C-yourcoach. Een coachpraktijk voor personal- en life coaching. Mensen kunnen mij inschakelen als zij even vastlopen of bijvoorbeeld stress- en burnout gerelateerde klachten hebben. Ik ben beschikbaar voor particulieren en bedrijven.

Claudia - C-yourcoach.jpg
* Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Steeds meer mensen hebben het mentaal moeilijk of hebben gewoon een zetje in de juiste richting nodig. Als coach hou ik een spiegel voor en probeer ik een krachtige leeromgeving te scheppen. Dit doe ik zowel vanuit de theorie als vanuit mijn eigen ervaring en leerproces. Anderen zeggen over mij dat ik rust uitstraal, goed kan luisteren en de juiste vragen stel. Ik ben sterk in het inspelen op iemands behoefte en pas de coaching daarop aan. Ik heb mijn coachopleiding gevolgd bij School voor Coaching en mag mij een gediplomeerd coach noemen.

* Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn droom als ondernemer is te groeien, zowel met mijn praktijk als persoonlijk, zodat ik meer mensen kan helpen. Het zou ook mooi zijn als ik verschillende concepten aan kan gaan bieden, zoals bijvoorbeeld workshops naast de reguliere coachtrajecten.

* Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Ik ben dit jaar gestart als zzp-er. Alles is dus nieuw voor mij, dus het ondernemen zelf is een uitdaging. Daarnaast zijn er heel veel coaches, dus het is voor mij een uitdaging om mij te onderscheiden van anderen.

* Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben getrouwd met Oscar en moeder van 2 dochters Demi (19) en Kyra (16). In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik voetbal, ga naar de sportschool en zwem 1 x per week. Naast mijn werk als coach werk ik bij Hogeschool Rotterdam als manager in het facilitaire werkveld.

* Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Bij de VOA kan ik andere ondernemers ontmoeten. Ik zou graag mijn netwerk willen vergroten om te leren van andere ondernemers. Natuurlijk hoop ik ook op deze manier wat meer zichtbaar te worden als coach.

* Wat verwacht je van de VOA?
Anderen ontmoeten, kennisdeling en elkaar inspireren.

* In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Ondernemen als zzp-er, gebruik maken van social media, klantenwerving en persoonlijke groei.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.