Nieuw VOA-lid BRAAF. Pubercoach stelt zich graag aan jullie voor!

Onlangs is BRAAF. Pubercoach lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Gacelle Braaf zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

•       Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Gacelle Braaf, pubercoach en gecertificeerd Ik leer Leren trainer.
Ik help botsende ouders en hun puber om weer lol te hebben en samen door één deur te kunnen dankzij mijn unieke B.R.A.A.F.-methode. Daarnaast geef ik trainingen aan pubers over hoe ze zelf het beste kunnen leren, gericht op alle processen die daarvoor nodig zijn.

Braaf_logo_RGB_large.png

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
De denkwereld van pubers botst vaak met die van ouders, daardoor ontstaan ruzies, stress en spanningen in huis. Omdat ik vroeger zelf een probleempuber was, weet ik nog heel goed hoe het is om puber te zijn. Ik kan uit eigen ervaring en kennis ouders en pubers helpen om elkaar beter te verstaan, te begrijpen en effectief met elkaar te communiceren zodat er weer rust in huis ontstaat.

•       Wat is jouw droom als ondernemer? 
Het is mijn droom om alle ouders en pubers van Nederland dichter bij elkaar te brengen. Als zij elkaar beter begrijpen, ontstaat er weer verbinding. Van daaruit kan verder worden gebouwd aan een betere relatie.

•       Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Momenteel ben ik ook docent, dus is het nog een grote uitdaging om beide rollen zo goed mogelijk te combineren. Aan de andere kant vult het elkaar ook heel goed aan, omdat ik met beide benen stevig in de dagelijkse praktijk sta en daardoor goed op de hoogte ben van wat er zoal speelt bij pubers en hun (directe) omgeving.

•       Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Moeder van 4 pubers in een samengesteld gezin, docent Engels op een VMBO, trotse hondeneigenaar van onze Australian Labradoodle Grace, levensgenieter en een enorme film-fan. 

•       Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Omdat ik graag mijn netwerk wil uitbreiden en duurzame contacten wil leggen met gelijkgestemde ondernemers.

•       Wat verwacht je van de VOA?     
Een ontmoetingsplaats van ondernemers die elkaar wil inspireren, stimuleren en motiveren om het ondernemen naar een hoger level te tillen. 

•       In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Ik heb een brede interesse, dus sta overal voor open.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.