Nieuw VOA-lid Advotech Projects stelt zich graag aan jullie voor!

Nieuw VOA-lid Advotech Projects stelt zich graag aan jullie voor!

Onlangs is Advotech Projects lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Jeroen Heitzman zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben als zzp-er projectleider en adviseur binnen huisvesting op het gebied van (ver-)bouw, (her-)inrichting, verhuizing en ingebruikname inclusief facilitair, beheer en onderhoud. Ik heb diverse ervaringen in verschillende werkgebieden, zowel voor kantoor gerelateerde bedrijven, diverse locaties in ziekenhuizen en mogelijke onderwijslocaties en woningbouw.

foto Jeroen Heitzman.png

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Indien er bepaalde werkzaamheden nodig zijn gerelateerd aan bovenstaande zaken, dan kunnen jullie dit door mij laten oppakken en uitwerken. Enerzijds nieuwe projecten vanaf plan van aanpak, PvE, offertes en opdrachten, t/m uitvoering, oplevering en ingebruikname. Maar ook ben ik vaak halverwege in lopende projecten betrokken of als deel projectleider waarbij e.e.a. moet worden aangepast of waar ik alsnog de lopende afspraken moet oppakken.

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Mijn droom is om vooral voor woningbouw te mogen werken, mede op toekomst gerelateerde (ver-)bouw, met bijhorende duurzaamheid, voorzieningen voor mensen die later ouder worden, woonzorg, etc. Vaak worden bestaande huizen of kantoorgebouwen reeds aangepast naar nieuwe manier van wonen.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Mijn grootste uitdaging is dus om nog vele jaren positieve projectopdrachten te krijgen van opdrachtgevers. Tevens is mijn afweging om eventueel in vaste dienst te komen, om samen te werken met collega's en mogelijke nieuwe ontwikkelingen bij te houden.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben naast mijn werk vanzelfsprekend privé en mens gericht; trots op mijn eigen gezin, familie en vrienden en heb leuke hobby's o.a. met Lego/architectuur en blokfluit spelen.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik ben lid geworden van de VOA n.a.v. een brief die ik per post ontving. Ik beschouw dit heel positief, waarbij reguliere kennismaking, afstemming met ervaringen en borrelen met betrokkenen kan plaatsvinden.

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht dus vanuit de VOA om op zakelijke en prettige wijze onderling samen te mogen werken.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Kortom, vele ervaringen heb ik gehad en ik ben vooral geïnteresseerd in bedrijven of opdrachtgevers in Alphen aan den Rijn op het gebied van (ver-)bouw, onderhoud, in gebruik name en beheer.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.