Nieuw VOA-lid 333travel stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid 333travel stelt zich graag voor!

Onlangs is 333travel lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Frangken Tuhumena zich graag voor aan zijn collega-VOA-leden:

• Wie ben je en wat is jouw bedrijf?
Ik ben Frangken Tuhumena en ben eigenaar van reisorganisatie 333travel. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet verzorgen van betaalbare privé-rondreizen op maat naar verre bestemmingen.

Foto Frangken Tuhumena.jpg
• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
We zijn een directseller, dat betekent dat we alle verre reizen zelf hebben ingekocht en samengesteld en ook direct aan de consumenten/reizigers aanbieden. Je kunt ons niet via een reisbureau boeken of via een zelfstandige reisreisagent. Waarom?  Als je direct bij ons boekt heb je honderden euro’s voordeel ten opzichte van reizen die je via tussenpersonen boekt. Daarnaast hebben onze reisspecialisten specifieke kennis van elke bestemming en helpen wij elke reiziger de juiste keuzes te maken bij het samenstellen van een mooie verre rondreis, gebaseerd op jouw wensen en budget.  Ons aanbod bestaat uit drie, vier of vijf-sterren hotels. 

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Als ik eerlijk ben heb ik geen dromen. Ik vind het allerbelangrijkste dat het goed gaat met mijn gezin en mijn familie en dat ze allen gezond zijn. Mijn liefde voor mijn familie staat boven alles! 

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
De grootste uitdaging is hoe om te gaan met externe factoren waar je geen invloed op hebt. Denk aan Covid waar we als 333travel bijna drie jaar lang geen verre reizen mochten verkopen.
In die tijd ben ik, met mijn zoon Jason, Coronasneltestpoint gestart en zijn we dus in het testen gegaan om deze lastige periode te overbruggen en ik kan je zeggen dat we daar goed in zijn geslaagd en we met 333travel een zeer sterke financiële basis hebben gecreëerd. 
Dus als ondernemer probeer ik in dergelijke tijden creatief te zijn en andere kansen te benutten. 

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik denk dat ik zeer actief ben met het mede organiseren van festivals zoals het Sama Sama Festival en Love Soul & Dance festival.  Zelf ben ik oprichter en voorzitter van Stichting Sama Sama en zetten wij ons in voor onze Molukse Ouderen. 
Wij hebben ontzettend veel respect voor onze Molukse Ouderen: zij hebben, toen ze in 1951 naar Nederland kwamen, onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven.  En daarom doen wij als 3e generatie wat terug voor onze 1e en 2e generatie oudere Molukkers. Het succes wat wij als 3e generatie hebben is dankzij onze Ouderen. 

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik ben in Roermond geboren maar was een half jaar oud toen we naar de Molukse wijk in Alphen aan den Rijn in 1965 verhuisden. Dus je kunt me wel een rasechte Alphenaar noemen. Voorheen zat onze reisorganisatie in Harmelen, maar sinds 2 jaar zijn we gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ik ben blij om als Alphense ondernemer lid te zijn van de VOA.  Ik ken ook al heel wat Alphense ondernemers binnen de VOA, dus dit is niet nieuw voor mij. 

• Wat verwacht je van de VOA?  
Ik denk dat het goed is dat we elkaar ondersteunen en elkaar adviseren waar nodig. We kunnen altijd van elkaar leren. Daarnaast organiseert de VOA verschillende zaken en waar ik als ondernemer baat bij kan hebben. 
    
• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Als mens en ondernemer ben ik in heel veel zaken geïnteresseerd. Vooral zaken die met de ontwikkeling van ons land, ons dagelijks leven te maken hebben; in feite alles wat invloed kan hebben op ons als ondernemers.  Ook hier geldt de regel: hoe ga je om met al deze ontwikkelingen en hoe blijf je succesvol?
Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen op gebied van  Duurzaam reizen, de krapte op de arbeidsmarkt etc. 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.