Nieuw lid Rozemond Tentoonstellingen stelt zich graag voor!

Nieuw lid Rozemond Tentoonstellingen stelt zich graag voor!

Onlangs is Rozemond Tentoonstellingen lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op een aantal vragen stelt Wiek Rozemond zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

* Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Wiek Rozemond. Met Rozemond Tentoonstellingen ontwikkel en realiseer ik ruimtelijke communicatieprojecten, zoals stands, tentoonstellingen en campagnepresentaties voor bedrijven, overheden, organisaties en commucatie-afdelingen.

foto Wiek Rozemond.jpg
* Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Opdrachtgevers benaderen mij met de vraag hoe zij hun verhaal kunnen vertalen naar een ruimtelijke beleving. Wat ik merk is dat zij het waarderen dat ik mij inhoudelijk verdiep en als communicatieman kan meedenken binnen hun project. Elk project is uniek, en waar mogelijk zoek ik naar nieuwe vormen en technieken die bijdragen aan de juiste beleving, die ik integreer in een ruimtelijk ontwerp. Met een uitgebreid netwerk van leveranciers en uitvoerders heb ik toegang tot een grote variatie aan middelen en creatieve oplossingen.

* Wat is jouw droom als ondernemer? 
Als creatief ondernemer droom ik over bijzondere uitdagingen, gave ontwerpopgaven of nieuwe betekenisvolle projecten die zich aandienen. Duurzame relaties met opdrachtgevers, samenwerkende bedrijven en toeleveranciers maken het werk leuk.

* Wat ben je nog meer, naast ondernemer? 
Naast werken als ondernemer, maak ik graag muziek (gitaar / basgitaar), en heb ik in de loop der jaren verschillende vrijwilligersfuncties bekleed, waaronder tot voor kort voorzitter communicatie bij HC Alphen.

* Waarom ben je lid geworden van de VOA?  
Hoewel ik voor bedrijven, overheden en instellingen in het hele land werk, heb ik gemerkt dat het ook leuk (en makkelijk) is om opdrachten in de eigen regio te doen en waar mogelijk samen te werken met lokale bedrijven en bureaus.

* Wat verwacht je van de VOA? 
Met mijn lidmaatschap bij de VOA hoop ik mij meer lokaal te verbinden. Ik ben ruim een jaar in het kantoorpand op Eikenlaan 20 gevestigd en ervaar de positieve energie die het geeft om met andere (creatieve) bedrijven in een pand te zitten.

* In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?  
Duurzaamheid en innovatie | techniek en wetenschap | landschap en natuur(recreatie) | energietransitie.

Logo breed Rozemond Tentoonstellingen.png

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.