Nieuw culinair evenement: Dyckland FSTVL

Op 25 augustus verplaatsen wij ons restaurant naar onze moestuin, het hart van ons bedrijf, daar serveren wij een culinaire walking lunch zoals u alleen bij de Dyck kunt verwachten. Verser kan niet!

Staat u naast de bietjes? Dan serveren wij u daar een heerlijk gerecht waar de bietjes op verrassende wijze in verwerkt zijn. Loopt u liever door naar de worteltjes? Dan kunt u zich daar laten verrassen door een heerlijk worteltjesgerecht.

Naast de heerlijkste creaties met verse producten, is er een gin-tonic bar, diverse sapjes, de tapkar van Eleven Brewery, en uiteraard selecteert onze sommelier Manuel een aantal mooie wijnen voor dit evenement.

Onze keuken- en bedieningsbrigade staat letterlijk in de moestuin voor u klaar. Proef onze vriendschap tussen agrarisch en culinair en geniet van de bijzondere gerechten, verse groentes, verse kruiden en de gezonde buitenlucht. Natuurlijk vertellen wij u met veel passie over onze producten, het vakmanschap én het verhaal van de Dyck.

Verder zorgen wij uiteraard voor muziek, aankleding en een sfeer zoals u van ons mag verwachten. We hopen natuurlijk op een mooie blauwe polderlucht. Maar mocht het nodig zijn, dan is er een slecht-weer-plan.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.