Natuurmarkt, gratis inspiratiesessie en meer nieuws!

Natuurmarkt, gratis inspiratiesessie en meer nieuws!

Beste samenwerkingspartner, duurzame ondernemer, 

Er staan voor september een aantal mooie samenwerkingen op de agenda van het Huis van Duurzaamheid. We lichten er graag 3 uit die mogelijk ook voor jou interessant zijn.
 
Proeftuin On Tour Natuurmarkt op 3 september
Op zaterdag 3 september van 11.00 – 16.00 uur organiseren het Huis van Duurzaamheid en de Gemeente Alphen aan den Rijn voor het tweede jaar op rij de Proeftuin On Tour Natuurmarkt in het Prinses Irenebos.

Dit jaar wordt de markt verdubbeld qua aantal samenwerkingspartners/ standhouders. Op 4 themapleinen, een Eetbaar groenplein, Lifestyle plein, Klimaatplein en een Kinderplein, kunnen bezoekers zich laten inspireren voor een toekomstbestendige leefstijl in harmonie met de natuur. De toegang en alle (inloop)activiteiten zijn gratis. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en we waarderen het zeer als je dit evenement wilt delen met je netwerk en achterban. Je leest er alles over op www.bibliotheekrijnenvenen.nl/natuurmarkt. De flyer voor het evenement vind je hier.
 
Inspiratiesessie voor ondernemers
Op 6 september, Duurzame Dinsdag, organiseren we samen met de VOA Duurzaamheidscommissie een speciale editie van onze duurzame netwerkborrel. We hebben Pam van Wanrooij van PHI Factory gevraagd een workshop ‘Circulair ondernemen’ te verzorgen om ondernemers te inspireren en stimuleren om hun organisatie toekomstbestendiger en duurzamer te maken. Na de sessie is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje van KADE10 te netwerken met andere ondernemers. Let op! Er zijn voor de workshop slechts 30 plekken beschikbaar en deelname is gratis. Wil jij erbij zijn? Meld je dan z.s.m. aan via de  website van de bibliotheek 
 
Huis van Duurzaamheid in Nieuwkoop
Tot slot zijn heel blij om te kunnen melden dat het Huis van Duurzaamheid groeit! We gaan vanaf september 2022 ook samenwerken met de Gemeente Nieuwkoop. Mede daarom is ons team uitgebreid met een nieuwe programma- en community coördinator. Haar naam is Dewi Visser en met name (potentiele) samenwerkingspartners in Ter Aar en Nieuwkoop zijn van harte uitgenodigd om met haar kennis te maken. Dewi’s contactgegevens zijn: d.visser@bibliotheekrijnenvenen.nl | 06-51565239. Ze zal uiteraard ook aanwezig zijn op 6 september. Bekijk hier de duurzaamheidsactiviteiten in Nieuwkoop en Ter Aar
 
Zien we je 3 en/of 6 september? Heel graag tot dan!
 
Hartelijke groet,
 
Patricia Lärche
Programma- & community coördinator duurzaamheid
Werkdagen: maandag t/m donderdag
M. 06 82 64 57 64
Proeftuin bibliotheek.jpg

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.