Middeleeuwse weken in Museumpark Archeon

Middeleeuwse weken in Museumpark Archeon

Heb jij nog geen weekendplannen? Breng dan een bezoekje aan Museumpark Archeon. Deze zomer organiseert het museumpark speciale themaweken. Dit weekend staat in het teken van het middeleeuwse Gravendam.

Gravendam viert t/m 31 juli de middeleeuwse weken, vol vermaak, informatie en middeleeuwse gezelligheid. Breng een bezoek aan de middeleeuwse markt waar de bakker, schoenmaker, mandenmaker, visser en tingieter hun waar aanbieden en demonstraties geven. Geniet van de muziek en het straattheater en speel oude spelletjes op de dam. Word een ridder en leer zwaardvechten, boogschieten, schrijven met een veer en meer. Wanneer je alle activiteiten hebt uitgevoerd, word je tot ridder geslagen en ontvang je een riddercertificaat.

In augustus worden ook nog de Romeinse weken en de Viking week georganiseerd in Archeon.

Om Archeon te bezoeken hebben alle bezoekers een geldig entreebewijs en een aankomsttijdsslot reservering nodig, ook als men al een ticket of Museumkaart heeft. Zo houden zij de bezoekaantallen onder controle. Het bezoek kan gereserveerd worden op archeon.nl. Lees meer over de maatregelen op archeon.nl/nl/archeon-is-weer-open.html.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.