Meer aan Rijnhaven

Lancering website en Rondje Rijnhaven

Rijnhaven transformeert tot een gebied waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Met een enthousiaste groep initiatiefnemers hebben wij de afgelopen periode nagedacht hoe wij het gebied Rijnhaven aantrekkelijker op de kaart kunnen zetten.

Eind oktober opent wethouder Gerard van As digitaal, geheel coronaproof, officieel het Rondje Rijnhaven en zetten we ook online de eerste stappen in dit proces met de livegang van onze website www.meeraanrijnhaven.nl. Om je als eerste op de hoogte te stellen informeren we je over dit initiatief en nodigen we je van harte uit om met ons in de toekomst mee te doen en/of te denken.

Het Rondje Rijnhaven
Het Rondje Rijnhaven is een wandelroute die vanaf de Werf naar het centrum gelopen kan worden en omgekeerd. Bij de Postkade, De Werf en bij de historische schepen in Rijnhaven vind je borden met informatie over de route. Bij de schepen staat een bord met meer achtergrondinformatie over het Varend Erfgoed.

Wandelroute Rijnhaven.jpg

Het Merkboek
De transformatie van Rijnhaven doen graag we samen. Als goede basis voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek: te downloaden via deze link. Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan. 

Doe mee!
Graag nodigen wij je, als directe stakeholder van het gebied, uit om ook vanuit jouw kennis, ambitie, enthousiasme of ervaring bij te dragen aan de transformatie van Rijnhaven.
Heb je vragen of wil je meedoen met dit initiatief? Stuur dan een mail naar info@meeraanrijnhaven.nl

We werken graag samen:
BPD, Vink Bouw, Lingotto, Green, Ruimtemaken, Haven aan den Rijn,Koppes Makelaardij en gemeente Alphen aan den Rijn

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.