Makelaardij Van Brussel werkt voor jou en mét jou

Makelaardij Van Brussel is een kleinschalig makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn. Sinds 2000 zet het familiebedrijf zich in voor iedereen die zijn huis wil kopen, verkopen of laten taxeren. Wat kun je als klant verwachten bij Makelaardij Van Brussel? Wij geven je een exclusief inkijkje.  

Elke ochtend wordt de hele familie warm ontvangen met een welkomstgroet van kantoorhond Benji. “Een leuker begin van de dag kun je niet hebben”, lacht Johan van Brussel. De dag begint met een nieuwe afspraak plannen voor een taxatie van een woning. “Een taxatie kan om verschillende redenen worden aangevraagd. In dit geval gaat het om een verbouwing, maar wat de reden ook is, klanten kunnen altijd bij ons terecht voor een onafhankelijke beoordeling en eerlijk advies,” vertelt Johan.

Ontzorgen als specialiteit
Na het inplannen van een afspraak met de taxateur voor onder andere het opmeten van de woning en het maken van foto’s, staan er 2 afspraken op de planning voor het verkopen van een huis. Op weg naar de eerste woning met een potentiële koper vertelt Johan wat er allemaal bij het verkopen van een huis komt kijken.

“Het verkopen van een huis is een grote stap. Je moet de verkoop voorbereiden, je moet bezichtigen en onderhandelen, je hypotheek regelen en kijken naar het koopcontract en de overdracht”, vertelt Johan. “Het is een proces waarbij veel op je afkomt. Daarom investeren wij veel tijd en energie in de communicatie. Door niet alleen vóór, maar ook mét onze klanten samen te werken, proberen wij de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Bij de laatste stop heeft Johan een afspraak met een nieuwe klant die Makelaardij Van Brussel heeft ingeschakeld om een huis aan te kopen. “Ook bij het aankopen van een woning draait het voor ons om communicatie en ontzorging. Tijdens dit eerste gesprek met de klant luister ik goed naar de verwachtingen, wensen en eisen en vraag ik door totdat ik een helder beeld voor ogen heb van wat de klant zoekt. Op deze manier nemen wij de zorg van het aankopen van een woning weg”, vertelt Johan.

Kun jij hulp gebruiken bij het taxeren, verkopen of aankopen van een woning? Neem dan contact op met Makelaardij van Brussel via 0172 424724 of info@makelaardijvanbrussel.nl. Voor meer informatie kun je terecht op www.makelaardijvanbrussel.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.