Makelaardij van Brussel verhuist ook!

Makelaardij van Brussel verhuist ook!

Niet alleen de klant, maar ook Makelaardij van Brussel verhuist! Waar je het makelaarskantoor eerst kon vinden aan de Europalaan op nummer 4, is het kantoor nu verplaatst naar de overkant. Momenteel bevindt het zich aan de Europalaan 159.

Welkom
Vaste kracht Cynthia: "We hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt en meteen helemaal verbouwd. We zijn voor een huiskamer idee gegaan, waar de drempel laag is om even naar binnen te wandelen en waar klanten zich thuis en welkom voelen."

En dat voelen klanten van Makelaardij van Brussel zich. "Zo loopt er dagelijks iemand zomaar even naar binnen voor een vraag of opmerking, of gewoon voor een praatje. Dat is niet gebruikelijk in de makelaarswereld, we zijn blij dat onze klanten zich vrij voelen om dat te doen."

Een vaste plek met een vast aanspreekpunt
Elke kamer heeft een eigen thema, allen bedacht door een bekend gezicht van Makelaardij van Brussel: Desiree van Brussel. "We vinden het belangrijk dat de klant lekker kan zitten en dat er een goede sfeer heerst. Een vaste plek met een vast aanspreekpunt."

Persoonlijk en bevlogen
Makelaardij van Brussel staat bekend om zijn persoonlijkheid, betrokkenheid en het meedenken met de klant. "We willen graag iedereen van advies voorzien, van aankoopbegeleiding tot aan advies." Niet voor niets luidt de slogan: Persoonlijk en bevlogen. "Dat is hoe de klant het ervaart. Deze hebben we vaker voorbij zien komen in een review. We vonden het een mooi compliment."

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.