Maaltijden van ALFREDS door succes nu ook verkrijgbaar bij andere Hoogvliet filialen

Maaltijden van ALFREDS door succes nu ook verkrijgbaar bij andere Hoogvliet filialen

Sinds begin december liggen de maaltijden van ALFREDS in de schappen bij de Hoogvliet in de Atlas. En dat blijkt een succes. Daarom zijn de maaltijden nu ook verkrijgbaar bij de filialen van Hoogvliet in de Julianastraat en de Baronie. Eigenaresse Danny Arts is zo trots als een pauw.

Het initiatief ontstond bij het hoofdkantoor van Hoogvliet. Vera Vermeij benaderde Danny en een samenwerking was toen al snel geboren. “We gingen gelijk nadenken over alle mogelijkheden. Het is natuurlijk een heel ander spel dan dat we normaal doen”, zegt Danny. Samen met haar chef bedacht ze wat er mogelijk was en twee weken later lagen de eerste maaltijden in de schappen.

Voor Danny een moment waar ze enorm trots op is. “Het was al een hele eer om de producten in de Hoogvliet in de Atlas te hebben liggen. Dat daar nu ook de Julianastraat en de Baronie bij zijn gekomen is iets waar we enorm trots op zijn”, glundert de horecaonderneemster. “De gerechten zijn lekker, gezond, en sommige zijn ook nog koolhydraatarm. Dus het is ook verantwoord. Koken was nog nooit zo makkelijk!”

Welke gerechten zijn er te koop?

Klanten die graag van een van de gerechten van ALFREDS willen smullen, hebben keuze uit negen verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Deze week kun je nog kiezen uit dipsaus, bospaddenstoelensoep, rundercarpaccio, zalmcarpaccio, pompoenlasagne, gevulde aubergine, of cheesecake met chocolademousse. Vanaf volgende week kun je smullen van andere heerlijke gerechten. En dat voor een prijs variërend van € 1,99 tot € 6,99.

alfreds baronie.jpeg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.