Leren en gamen gaan hand in hand

In verband met de lerarenstaking is de Esports Game Arena morgen al vanaf 12 uur geopend. Dus grijp je kans, trek je vrienden/klasgenoten mee om gezellig te komen gamen, iets wat pas echt leerzaam is!

Werk aan je communicatie vaardigheden, oog-handcoördinatie, taalvaardigheid, probleemoplossend vermogen, bevorder je creativiteit, geheugen, concentratie en aandachtsspanne. Dit allen terwijl je plezier aan het hebben bent!

Inspiratie nodig? Esports Game Arena biedt een groot assortiment aan games aan die een toegevoegde waarde hebben op het vlak van leren. Denk hierbij aan Fortnite voor oog-handcoördinatie, Mario Party voor communicatie vaardigheden, Mario Maker 2 voor probleemoplossend vermogen en creativiteit. Zelfs de klassieker Tetris, die nu in een nieuwe jas op de Switch te spelen is bevorderd geheugen, concentratie en aandachtsspanne! Daarnaast hebben we ook games waar je lekker bij kunt bewegen, denk hierbij aan Just Dance, Mario Tennis en uiteraard ook de gloednieuwe RingFit games.

Oftewel, de perfecte combinatie en gelegenheid om morgen eerder naar de Esports Game Arena te komen!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.