Lansigt benoemt drie nieuwe partners

Lansigt benoemt drie nieuwe partners

Mariëtte Zegveld AA, Marc van den Eijnden MSc RA en mr. drs. Hans Vogelaar RV zijn per 1 januari 2021 benoemd tot partner bij Lansigt accountants en belastingadviseurs. Pieter van der Kwaak RA, algemeen directeur meldt blij te zijn met de versterking en de verdere uitbouw van het kantoor.

Mariëtte Zegveld
Mariëtte (1987) is sinds 2017 werkzaam bij Lansigt Ridderkerk en heeft inmiddels 12 jaar ervaring in de samenstelpraktijk. De combinatie van vaktechniek en advisering aan familiebedrijven spreekt haar enorm aan. Zij zal als enthousiaste (familie)adviseur en sparringpartner de samenstelpraktijk verder uitbouwen.

Mariette Zegveld.jpg

Marc van den Eijnden
Marc (1984) heeft na een flink aantal jaren in de controlepraktijk bij een Big4 kantoor gewerkt te hebben de stap gezet naar Lansigt. Sinds 2018 is hij werkzaam bij het top30 audit kantoor Lansigt. Zijn coachende aanpak kenmerkt zijn leiderschapsstijl. Een stijl die bij de huidige ontwikkelingen van het beroep zeer gewenst is.

Lansigt Audit bedient naast haar eigen MKB-portefeuille ook andere bedrijven met het audit-only label Audit en Co, daarbij worden ook andere accountantskantoren met of zonder WTA-vergunning bijgestaan.

Marc van den Eijnden.jpg

Hans Vogelaar
Hans (1963) is wat je noemt een all-round adviseur. Opgeleid als bedrijfseconoom, jurist, fiscalist en registervaluator is hij gespecialiseerd in het optimaliseren van de fiscale positie van vennootschappen en privépersonen. Daarnaast heeft Hans veel ervaring met reorganisaties, fusies en overnames. Hans is afkomstig van PKF Wallast.

Hans Vogelaar.jpg

Lansigt Fiscaal werkt met 13 fiscalisten voor de klanten van Lansigt en de klanten van andere accountants- en advieskantoren. De focus ligt daarbij op de fiscale en juridische optimalisering van de positie van de directeur-grootaandeelhouder en zijn vennootschap.

Over Lansigt
De kernwaarden Dichtbij, Ondernemend en Energiek zijn de pijlers van de dienstverlening van Lansigt. Lansigt ondersteunt en adviseert ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf met een team van 150 ervaren professionals die opereren vanuit drie vestigingen: Alphen aan den Rijn, Gouda en Ridderkerk. Kenmerkend voor de fullservice dienstverlening is de combinatie van betrokkenheid, vakkennis en innovatie. Lansigt is gestart in 1946 en bestaat in 2021 75 jaar.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.