Kom je ook naar het Ledenevent ‘Duurzaam wonen en leven’?

Hoe duurzaam leef jij? Wil je meer weten over klimaatveranderingen en hoe jezelf met kleine stappen al een bijdrage kan leveren aan een duurzame toekomst? Kom dan naar het ledenevent van Rabobank Groene Hart Noord op 7 oktober 2019 in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Onze gastsprekers zijn Helga van Leur, meteoroloog, en Thomas Dekker, Programmamanager Duurzaam wonen bij Rabobank.

Waarom ‘Duurzaam wonen en leven’?
Duurzaamheid leeft! De politiek en de media berichten volop over het klimaatakkoord en dat er maatregelen genomen moeten worden. Ook ervaren onze financieel adviseurs in klantgesprekken dat er steeds meer bewustwording ontstaat en de bereidheid om de eerste stappen te zetten naar duurzaam wonen en leven om zo een duurzame toekomst te creëren.

Thomas Dekker
Thomas Dekker, Programmamanager duurzaam wonen bij Rabobank, is onze eerste gastspreker. Zijn doel is om energiebesparing breed te integreren in de dienstverlening van de Rabobank als het gaat om vastgoed en om de financiering daarvan zo duurzaam mogelijk te maken. Afgelopen jaar nam hij als onderhandelaar deel aan de klimaattafel ‘gebouwde omgeving’. Door zijn inzet heeft hij een plek bemachtigd in de Trouw Duurzame top 100, de lijst van meest invloedrijke duurzame personen in Nederland.

Helga van Leur
Onze tweede gastspreker is Helga van Leur. Zij is meteoroloog en bekend als weerpresentatrice op radio en televisie. Met veel bevlogenheid, enthousiasme en humor vertelt Helga over de combinatie tussen klimaatveranderingen, duurzaamheid en gedrag. Wat kun je bijvoorbeeld zelf doen om je eigen CO2-afdruk te verminderen om een duurzame toekomst neer te zetten voor je (klein) kinderen.

Programma
19.00 – 20.00 uur: ontvangst met koffie en thee
20.00 – 20.15 uur: opening door directievoorzitter Dennis Kooren
20.15 – 20.45 uur: Thomas Dekker, programmamanager Duurzaam wonen bij Rabobank
20.45 – 21.45 uur: Helga van Leur, meteoroloog
21.45 – 21.50 uur: afsluiting
21.50 – 22.30 uur: borrel en gelegenheid tot napraten

Locatie
Theater Castellum
Rijnplein 3
2405 CB Alphen aan den Rijn

Wil je deze avond niet missen? Je kunt jezelf via deze link aanmelden.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.