Kliniek Alphen biedt alternatief voor lange wachttijden in ziekenhuizen

Veel patiënten met planbare zorg zoals handafwijkingen en huidtumoren kunnen door de wachtlijsten niet snel terecht in ziekenhuizen. Voor hen kan Kliniek Alphen, Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie een uitkomst zijn.

Half maart vorig jaar was ook Kliniek Alphen genoodzaakt zich te beperken tot de meest urgente zorg, zoals huidtumoren en patiënten met ernstige handafwijkingen. In overleg met het ROAZ bleek dat er geen vitale zaken als apparatuur, personeel of beschermingsmiddelen vanuit de kliniek beschikbaar waren voor de regio.

Sindsdien is Kliniek Alphen weer volledig open voor alle verzekerde zorg en is er een speciale routing mogelijk voor patiënten met aparte ingang en uitgang, persoonlijke desinfectie en bescherming. Daarnaast is er een ander bijkomend voordeel bij Kliniek Alphen. In tegenstelling tot ziekenhuizen, waar veel patiënten met planbare zorg moeten wachten op de daar geldende wachtlijsten, heeft Kliniek Alphen geen of nauwelijks wachttijden. Hierdoor kun je sneller terecht.

Het Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie is een door het Ministerie van VWS erkend Zelfstandig Behandel Centrum met een vergunning voor verzekerde Medisch Specialistische zorg en heeft met alle verzekeraars in Nederland een contract.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.