Kleurrrijke samenwerking Alphense ondernemingen bij verhuizing Denios BV

Kleurrrijke samenwerking Alphense ondernemingen bij verhuizing Denios BV

Begin dit jaar verhuisde DENIOS BV naar de Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn. Na vele mooie jaren aan de Christiaan Huijgensweg waren ze uit hun jasje gegroeid en werd het tijd voor een nieuwe locatie waar ze verder konden groeien. En die locatie vonden ze in het pand waar eerst Wille Donker advocaten op de 2e en 3e etage was gevestigd!

Maar bij een verhuizing hoort ook een frisse, nieuwe look. Hiervoor haakten Sander Rüpp en Mathilda Wullink Niels Zuidweg van PM Project Meubilair BV en Manon Wevers van Manon Interieur & Styling aan. Omdat DENIOS BV als bedrijf belang hecht aan bescherming van mens en milieu werd duurzaamheid primair in de opdracht meegenomen.
 
Maandenlang werd er geklust. De gehele indeling en inrichting van de 2e en 3e verdieping gingen op de schop. Manon dacht out of the box en richtte zich op kleurrijke, fun en inspirerende elementen. Niels stortte zich op bijzonder en duurzaam meubilair dat werken bij DENIOS BV nog meer een feestje zou maken.

Geluidsabsorberende elementen in de plafonds, zit-sta bureaus, lampen bekleed met geluiddempende stof, creatieve ruimtes ... er werd van alles uit de kast gehaald. Het resultaat mag er zijn. Er is een heerlijke, bijzondere werkomgeving gecreëerd waar alle 40 medewerkers nog elke dag van genieten.

DENIOS BV, PM Project Meubilair BV en Manon Interieur & Styling zijn blij met en trots op deze fijne samenwerking en het eindresultaat: zie foto boven dit bericht.

Interesse om live het eindresultaat te zien? Neem dan contact op voor een rondleiding en een kop koffie via ons e-mailadres: marketing@denios.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.