Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Van Keeken bestaat 100 jaar. Ter gelegenheid hiervan doen een aantal trouwe klanten hun verhaal.

Het verhaal van Sandra Vergeer
Sandra Vergeer was 30 jaar geleden al een trouwe klant van Van Keeken. Door een verhuizing had ze de winkel niet meer in de buurt. Ongeveer 4 jaar geleden is ze weer terug verhuisd naar haar oude woonplaats. Ze is blij dat ze haar schoenen nu weer bij Van Keeken aan kan schaffen.

‘’Het is me 30 jaar geleden zo goed bevallen bij Van Keeken. Hierdoor koop ik, nu ik terug ben, alleen nog maar hier mijn schoenen. Ik zoek kwalitatief goede schoenen en daar slaag ik bij Van Keeken altijd heel goed in”, vertelt Sandra.

Sandra vindt de overzichtelijkheid en de ruimte die ze krijgt om eerst even rond te kijken heel prettig. Verder is ze zeer tevreden over de service die Van Keeken hun klanten biedt. ‘’Ik word deskundig geadviseerd op het moment dat ik aangeef dat ik iets wil passen.’’ Ze vindt het ook heel fijn dat als een aankoop niet blijkt te zijn zoals verwacht, het probleem met goede service wordt opgelost.

Het brede assortiment is de reden dat de Alphense telkens weer naar Van Keeken gaat in plaats van naar een andere schoenenwinkel. ‘’Als ik naar Van Keeken ga, weet ik bijna zeker dat ik zal slagen. Het sluit volledig aan bij mijn verwachtingen.”

Ze is zelfs zo tevreden dat ze haar kleindochter, die heel ergens anders woont, naar Van Keeken heeft meegenomen. ‘’Dit heb ik gedaan om mijn dochter te laten zien wat het verschil is tussen rampschoenen en goede schoenen’’, vertelt Sandra. De meerprijs was duidelijk zichtbaar, want haar kleindochter ging hier beter van lopen.

Het verhaal van Erik Blom
Erik Blom is al 20 jaar klant bij Van Keeken Schoenen. Erik woont in Woubrugge en zijn schoonouders gingen vroeger al naar Van Keeken om schoenen te kopen. “Er is een grote diversiteit aan schoenen, en de manier waarop ze klanten te woord staan is erg prettig”, aldus Erik.

Dat Van Keeken altijd met zijn tijd meegaat en innovatief is, is voor veel klanten een reden om terug te blijven komen. “Ze weten gewoon waar ze over praten en het personeel is vriendelijk. Het maakt niet uit wie je treft, je ervaart altijd dezelfde gastvrijheid en professionele houding van het personeel.”

Goede service is nog een reden waarom klanten graag winkelen bij Van Keeken. “Het is toch een groot pluspunt als personeel tijd voor je maakt. Er is altijd goede service, ook als er een keer iets is kun je bij ze terecht.” Erik vindt de nieuwe kinderhoek en lunchroom KNØSS een welkome aanvulling.

Het verhaal van Familie van Oort
De bekendste schoenenwinkel van Alphen aan den Rijn ‘Van Keeken’ in de Van Mandersloostraat bestaat 100 jaar. Dit is voor de familie van Oort reden om even stil te staan bij deze gelegenheid. ‘’Wij zijn erg benieuwd wat eigenaar Kees van Keeken aan zijn huidige klanten en zijn toekomstige klanten gaat presenteren met het nieuwe concept van de winkel.’’            

Marie en Arnold van Oort hadden een afspraak met hun kinderen. Als hun eigen kinderen ook kinderen krijgen, dan trakteren Marie en Arnold de kleinkinderen op nieuwe schoenen. Ze hebben inmiddels 7 kleinkinderen in verschillende leeftijden! Zodra een nieuwe mail binnenkomt van Kees van Keeken met een nieuwe collectie kinderschoenen, wordt dit direct doorgestuurd naar de kinderen. Afspraken worden gepland en vervolgens brengt de familie een bezoek aan Van Keeken. ‘’Voor ons is de schoenenwinkel Van Keeken een belangrijke winkel in ons Alphen aan den Rijn. Geweldig dat er een familiebedrijf is die meebeweegt in economische stromingen en de veranderingen. Van Keeken heeft zijn bestaansrecht echt verworven! Chapeau!’’

Familie van Oort bezoekt Van Keeken in het voorjaar en in het najaar. Voor de kleinkinderen is dit een echt uitje. Thuis komen met nieuwe schoenen, verpakt in een rugzak, met ballon en eventueel andere veters, en opa en oma verzamelen de punten die bij het volgende bezoek weer korting oplevert.

Voor de familie van Oort is Van Keeken al heel bijzonder en intussen ook voor hun kleinkinderen. ‘’Het belangrijkste is dat Van Keeken ruime keus heeft in kinderschoenen in verschillende breedtes. Dat is belangrijk bij die kleine kindervoetjes. Daarom hebben wij voor Van Keeken in Alphen gekozen. Zij hebben bijzonder gekwalificeerd personeel met heel veel geduld. Dat is precies wat bij kinderen echt nodig is”, aldus Marie en Arnold. 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.