Kittenseizoen: zorg voor optimale groei

Kittenseizoen: zorg voor optimale groei

De eerste weken en maanden van een kitten zijn extreem belangrijk voor hun groei. Ze moeten sterke botten en een gezonde weerstand kweken. Speciale voeding speelt hierin een grote rol.

Bij de Brokkensuper in Alphen aan den Rijn wordt één merk voeding verkocht: Natural Trainer. De speciale variant voor kittens bestaat uit kleine brokjes is gericht op het natuurlijke instinct om vaak van smaak te veranderen en op de specifieke voedingsbehoefte voor die eerste groeiperiode.

De brokken bevatten geen zout, suiker en tarwe. In de basis is dit de hoog vleesgehalte-lijn, wat betekent dat hier voornamelijk eiwitrijke vleesproducten zoals kip en kalkoen in zitten. Hierdoor kan jouw kitten optimaal groeien en sterke botten kweken.

Proactieve spijsvertering
Verder is een gezonde ontlasting ook van belang. De speciale ingrediënten zoals cranberry, prebiotica en magnesium zorgen dat een kitten geen problemen bij de ontlasting ondervindt. Doordat de voeding geen tarwe maar rijst bevat, zijn de brokken makkelijker te verwerken voor jouw kat. Hierdoor blijft de ontlasting gezond én schoon. Ook krijgt jouw jonge huisdier met deze voeding veel omega-3 binnen, dat helpt om maag- en darmklachten te voorkomen.

Tip: laat je bij de Brokkensuper verder informeren over geschikte voeding wanneer je kitten opgroeit.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.