KIN Installatietechniek vestigt zich in Alphen aan den Rijn, groei jij met hen mee?

KIN Installatietechniek vestigt zich in Alphen aan den Rijn, groei jij met hen mee?

Of het nu gaat om onderwijs, bedrijfshuisvesting, gezondheidszorg, duurzame woningbouw, of sport en recreatie, door meer dan honderd jaar ervaring is KIN Installatietechniek van alle markten thuis. Sinds kort is KIN ook gevestigd in Alphen aan den Rijn. En een nieuwe vestiging vraagt om nieuwe collega’s!

Ongeveer twee jaar geleden startte KIN Installatietechniek met het eerste project in de Randstad. Al snel volgden er meerdere projecten. Met een hoofdkantoor gevestigd in Brabant was het voor de monteurs niet bepaald naast de deur. Daarom werd besloten om een vestiging in de Randstad te openen. De keuze viel op Alphen aan den Rijn. Aan Bas van Hamersveld en Dylan van Harskamp de taak om het team verder uit te breiden.

O.a. betrokken bij Baronie Haven

De keuze om een nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn te openen lag voor de hand. Gezien de projecten die KIN nu aan het uitvoeren is ligt Alphen aan den Rijn het meest centraal. Hiermee biedt het bedrijf een uitvalsbasis voor werknemers die werkzaamheden moeten verrichten in de Randstad. De locatie aan de Eikenlaan is daarnaast ook nog eens in de achtertuin van het project waar ze nu volop mee bezig zijn. KIN is namelijk betrokken bij de ontwikkeling van Baronie Haven aan de Rijnhaven.

“We hebben in bouwteam de eerste fase ontwikkeld, bestaande uit 34 koop appartementen”, vertelt Dylan. “Hiervoor hebben we de werktuigbouwkundige en sanitaire installaties gerealiseerd. Alle appartementen zijn voorzien van een individuele warmtepomp installatie, waarbij de opwekking door middel van aardwarmte wordt voorzien. Momenteel zijn we druk bezig met de engineering voor de tweede fase bestaande uit appartementen (WKO) en commerciële ruimtes.”

Nieuwe vestiging, nieuwe collega’s

Als er iets is wat KIN niet is, is het wel een stoffig bedrijf. “Bij ons kom je juist terecht in een fris, jong en dynamisch bedrijf. Het unieke is dat we hier in Alphen aan den Rijn ons eigen nieuwe team gaan vormen, maar dat je tegelijkertijd ook deel uitmaakt van een professionele en ervaren organisatie. Wij bieden werknemers de ruimte om volop mee te denken over welke kant we opgaan met ons bedrijf. Gezien de ambitieuze doelstellingen en omvangrijke werkvoorraad creëert dit automatisch mooie doorgroeimogelijkheden.”

Voor KIN is het belangrijk dat iedereen doet wat hij of zij het liefste doet. “Werkplezier staat bij ons op nummer één. We kijken echt naar wat onze werknemers interessant vinden en waar ze goed in zijn. Daar willen we ook onze projecten op afstemmen, zodat je echt bezig bent met werkzaamheden die bij jou passen”, vertelt Bas. “Natuurlijk werken we wel met kaders, maar verder ben je erg vrij. Dat maakt werken bij KIN uniek én fijn.”

Vacatures

Op dit moment bestaat de Alphense vestiging van KIN nog maar uit een handjevol mensen, maar de ambitie is om dat snel uit te breiden. Lijkt het jou wat om je aan te sluiten bij KIN? Voor het nieuwe team is KIN op zoek naar een monteur utiliteit / woningbouw, monteur sanitaire installaties, aankomend werkvoorbereider, werkvoorbereider woningbouw, servicemonteur, monteur klimaat installaties, uitvoerder / leidinggevend monteur, projectleider woningbouw en stagiairs / zij-instromers

Interesse? Of wil je graag meer weten over KIN? Neem dan contact op met Bas van Hamersveld of Dylan van Harskamp.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.