Kids activiteiten bij Junis op het Zomerspektakel

Kids activiteiten bij Junis op het Zomerspektakel

Het Zomerspektakel komt eraan en Junis is van de partij! Voor de kinderen is er een speciaal activiteitenprogramma gemaakt waar van alles te doen is. De hele zaterdag en zondag kan je langskomen om deel te nemen aan verschillende activiteiten.

De Junis bingokaart
Dit jaar hebben zij een bingokaart gemaakt. Op de Junis bingokaart staan acht activiteiten die je bij de Junis tent kan doen. Maak jij je bingokaart helemaal vol? Als je vier van de acht activiteiten hebt afgestempeld mag je een zomers cadeautje ophalen.

Activiteiten
Speciaal voor het Zomerspektakel zijn er weer leuke activiteiten bedacht waar de kinderen met elkaar of alleen hun creativiteit in de strijd kunnen gooien. Zo zijn er knutselactiviteiten zoals: een sleutelhanger maken, een beker of een mooie lantaarn versieren. Naast deze activiteiten kunnen de kinderen zich laten schminken of een mooie glitter tattoo laten zetten. Voor de spelliefhebbers zijn er verschillende XXL spellen om te doen. Ga jij anderen laten zien hoe goed jij bent in XXL Jenga of XXL Mikado? Ook kunnen de kinderen uit hun eigen versierde beker een heerlijk glaasje fruitwater drinken.

Kom jij ook 8 en 9 juni? Wij hebben er veel zin in!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.