Junis trapt de zomervakantie af met jaarlijkse schuimparty

Junis trapt de zomervakantie af met jaarlijkse schuimparty

Maandag 22 juli was het weer zover: de jaarlijkse schuimparty van Junis Kinderopvang en De Drie Ballonnen in zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn. Maar liefst 200 kinderen doken letterlijk hun vakantie in onder een deken van schuim.

 

Organisator van dit jaarlijkse event is Frenk Dongelmans, pedagogisch medewerker bij Junis Kinderopvang. Hij vindt het belangrijk dat de kinderen in de zomervakantie leuke dingen doen bij de buitenschoolse opvang. Het schuimkanon is nog maar het begin. “Elk jaar doen we ons uiterste best om onze vakantieprogramma’s zo leuk en uitdagend mogelijk te maken. We bedenken verschillende thema’s en regelen bijpassende uitjes. Waterpret is één van de hoofdelementen in de zomer. Dit is dus de perfecte aftrap van een zomer vol plezier!” De schuimparty wordt georganiseerd in samenwerking met Thermen 2, beheerder van zwembad De Hoorn.

Junis Kinderopvang biedt diverse vormen van opvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar in Alphen aan den Rijn en omgeving. Meer informatie over Junis en de vakantieprogramma’s van de buitenschoolse opvang locaties vind je op www.junis.nl.

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.