Junis-locaties zamelen groots in voor Alphense kerstpakkettenactie

Junis-locaties zamelen groots in voor Alphense kerstpakkettenactie

Dit jaar zamelde niet alleen kinderdagverblijf Minoes houdbare producten in voor de Alphense kerstpakkettenactie van DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm, maar zetten nog eens 15 andere Junis-locaties zich in voor een mooie opbrengst.

Ouders brachten volop producten mee bij het brengen en halen van hun kinderen naar de kinderdagverblijven en BSO’s. Wim Bol, organisator van de kerstpakkettenactie: “Onze vrijwilligers die gaan over de logistiek zijn afgelopen vrijdag echt enorm verrast door de grote hoeveelheid door Junis ingezamelde artikelen, waarmee we de pakketten mede door kunnen samenstellen! Onze dank voor iedereen die heeft bijgedragen.”

Alphense kerstpakkettenactie

Net als vorig jaar organiseren DPA en de Stichting Slimm dit jaar een kerstpakkettenactie in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze actie worden kerstpakketten samengesteld voor Alphenaren die een steuntje in de rug verdienen. Vorig jaar hielp kinderdagverblijf Minoes bij het inzamelen van de producten en dit zorgde toen al voor een mooie opbrengst.

Dit jaar deden de medewerkers van Minoes het verzoek bij de andere locaties om ook mee te doen. In totaal zorgden 16 Junis-locaties voor kratten vol met kleine kerstcadeaus zoals parfum, speelgoed en houdbare producten waaronder jam, soep en zoutjes. De pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijf Minoes, waarbij het initiatief vorig jaar begon, zijn erg trots op het resultaat: “Mooi hoe wij met zo’n klein gebaar zo’n groot effect hebben bereikt met collega’s en ouders.”

Foto opbrengst Junis kerstpakkettenactie.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.