Jongeren zoeken stages

Dat met name jongeren hard geraakt worden in hun ontwikkeling door Corona is duidelijk.

Een punt waarbij menig jongere vastloopt, is het vinden van een relevante stageplaats om het praktijkonderdeel van de studie te kunnen volbrengen. Niet alleen lopen studenten hierdoor studie-achterstanden op, ook ondernemers missen kansen om de talenten van nu te ontmoeten, die de medewerkers van morgen zijn.

Nu weten wij dat het als ondernemer soms lastig is om de juiste persoon te vinden binnen het onderwijs om in contact te treden over stagiaires. Daarom hebben wij u wat werk uit handen genomen en samen met mboRijnland een overzicht gemaakt. In dit overzicht ziet u de verschillende studierichtingen, het aantal stagetekorten en de juiste contactpersonen. Heeft u een stageplek beschikbaar? Neem dan s.v.p. direct contact op met de genoemde contactpersoon om snel en efficiënt te kunnen schakelen.

Het overzicht vindt u hier.

Als u door de coronamaatregelen geen fysieke plek heeft voor een stagiaire, dan kunt u toch het verschil maken. Graag komt mboRijnland met u in contact om te sparren over vervangende opdrachten of projecten om toch de verbinding te maken. Neem hiervoor contact op met Peter Stolk: pstolk@mborijnland.nl

Bas de Lange
Voorzitter commissie Arbeidsmarkt VOA

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.