Hulp bij je CV!

Hulp bij je CV!

Wil jij snel op sollicitatiegesprek?

Maak dan een super CV waarmee je in no-time aan tafel zit bij de werkgever. De meeste CV’s zijn zo slecht geschreven en opgezet, dat ze niet goed gelezen worden en direct afvallen. Het is eenvoudig om je CV te structureren en ook op te vallen. Als je in staat bent om je CV zelf beet te pakken, adviseert WerkVinden om naar www.beaks.nl/cv/ te gaan. Via deze site kun je je CV zelf - gratis - verbeteren door gebruik te maken van allerlei nuttige tips en moderne sjablonen. Deze aanpak is uitermate geschikt voor jongeren.

Via deze nieuwe tool kan je als sollicitant snel en eenvoudig een motivatiebrief maken om aan je cv toe te voegen: https://www.mijnmotivatiebrief.com/

Als je toch liever persoonlijke ondersteuning wilt, dan kun je ook bij WerkVinden terecht. Onze specialisten geven persoonlijke tips, stellen een eigentijds sjabloon ter beschikking en helpen met het schrijven van de tekst. Deze online hulp kost maar € 10,--. Het werkt simpel: mail je huidige CV naar cv@werkvindenalphen.nl en stel je vragen. 

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden – Alphen, is een neutrale, onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. In verband met de Corona-situatie hebben we onze dienstverlening omgebouwd naar ook online-dienstverlening en zijn onze bijeenkomsten corona-proof. Voor meer informatie over ons volledig programma, zie onze website www.werkvindenalphen.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.