Hoogvliet zoekt het favoriete product van Alphen aan den Rijn

Supermarkt Hoogvliet is op zoek naar het favoriete product van de inwoners van Alphen aan den Rijn. Om daar achter te komen kunnen alle Alphenaren hun stem uitbrengen op het Hoogvliet-product dat zij het allerlekkerst vinden. Iedereen die zijn of haar stem uitbrengt maakt kans op een jaar lang het favoriete product gratis!

De afgelopen weken hebben de inwoners van Alphen aan den Rijn kennis kunnen maken met de favoriete producten van hun stadsgenoten Luuk, Matthijs en Ria. Kleine Luuk geniet iedere dag van het lekkerste Hoogvliet-brood, papa Matthijs koopt bij Hoogvliet het liefst Koggelandse kaas en Ria smult van de heerlijke Streek aardappelen van boeren uit het Groene Hart. Nu is het tijd om alle Alphenaren te laten kiezen wat nu echt het favoriete Hoogvliet-product is. Op de website www.hoogvliet.com/alphen kan tot en met 25 augustus gestemd worden. Heb je een favoriet die niet tussen de selectie staat? Dan kun je die gewoon toevoegen. Laat de strijd maar beginnen!

Vier winnaars

Uit alle inzenders worden er vier gekozen die een jaar lang hun favoriete product gratis winnen. Er zijn vier categorieën: groenten, aardappels & fruit, kaas & vleeswaren, brood en Streek-producten. Uit iedere categorie wordt een inzending gekozen met de origineelste motivatie. Een beetje creativiteit komt dus goed van pas.

hoogvliet actie.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.