Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

Wonen, winkelen en water: de belangrijkste kenmerken van De Harmonie in Alphen aan den Rijn. Vlak bij het stadscentrum en winkelcentrum De Baronie, en op een steenworp afstand van de Rijnhaven en cultureel plein De Werf, is reeds gestart met de bouw van fase 1 van De Harmonie. Als je nu een van de appartementen koopt, krijg je gratis interieuradvies! 

In drie fraaie gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin, is ruimte voor in totaal 110 appartementen, waarvan 9 riante penthouses. Hier kun je straks heerlijk wonen in het groen, waar je dankzij de zeer ruime balkons en terrassen volop van geniet, met de gezellige drukte van de stad dichtbij. Van het nieuwbouwproject zijn nog enkele appartementen beschikbaar, met prijzen variërend tussen € 299.500 en € 329.500 v.o.n.

De Harmonie is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Extra pluspunt: je hebt jouw eigen parkeerplaats en voor jouw gasten is er ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo biedt De Harmonie alles wat je je maar kunt wensen op woongebied. Centraal in de Randstad, midden in het Groene Hart en met voor ieder wat wils!

Heb jij interesse in de appartementen van De Harmonie? Neem dan contact op met Deerenberg & Van Leeuwen via 0172 472651 of makelaardij@deerenberg.nl en maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars.

Gratis interieuradvies in oktober woonmaand

Indien je tijdens de oktober woonmaand een appartement aankoopt in het project De Harmonie, ontvang je een gratis interieuradvies. Geen zorgen dus over jouw nieuwe inrichting!

Sinds kort is Patricia Abrahams van Deerenberg & Van Leeuwen makelaars gediplomeerd Allround interieur stylist. Zij zal in een gesprek met kopers van een nieuwbouwappartement in De Harmonie alle wensen bespreken. Hierna krijg je een advies voor de indeling van jouw nieuwe appartement met kleuradvies en een moodboard.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.