Gospel & Soul Night in Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert opnieuw een gospelconcert in de Adventskerk. Dit jaar zal Elijah Gospel and Soul Choir optreden met als special guest Edsilia Rombley.

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op vrijdag 13 december wederom een gospelconcert in de Adventskerk. Elijah Gospel and Soul Choir, onder leiding van dirigent Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm, zal samen met special guest, Edsilia Rombley, een prachtige avond in de kerk verzorgen.

Elijah is geen onbekend koor. Hun brede repertoire, varieert van traditionele gospelsongs en wereldberoemde soulhits tot bekende musical- en popsongs. Elijah heeft onder andere opgetreden tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, verzorgde backing vocals voor Chi Coltrane en Handsome Poets in Paradiso en heeft dit jaar op het North Sea Jazz festival gestaan met Marc Broussard.

De kaartverkoop is officieel van start gegaan en loopt al vrij hard. “Dit gospelconcert, dat jaarlijks terugkeert, lijkt een heerlijke start van de feestelijke decembermaand te zijn. Sinds wij hiermee gestart zijn 3 jaar geleden, is het niet meer weg te denken in de decembermaand uitkalender,” zegt Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De kaartverkoop is van start gegaan via de website van de stichting, www.vriendenvandeadventskerk.info en via de vaste verkooppunten, namelijk Haasbeek Herenhof, boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en Primera Jacobs in de Aarhof. Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk: www.vriendenvandeadventskerk.info

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.