Golfschool Zeegersloot biedt pakketten voor ondernemers aan

Golfschool Zeegersloot biedt pakketten voor ondernemers aan

Beste Ondernemer,

Onlangs is op Golfclub Zeegersloot Trackman in gebruik genomen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee en vanwege dit heuglijke feit, en de mogelijkheden die deze technologie biedt, willen we de VOA-leden de kans bieden om kennis te maken met de golfsport óf om het golfspel een boost te geven. Onderstaande cursussen zijn al mogelijk vanaf 4 deelnemers en we gaan in overleg graag op zoek naar een geschikte lesdag en -tijd.

Pakket 1: Baanpermissie in 1 dag
Na deze dag heb je baanpermissie voor de Parkbaan. In deze 5 uur durende cursus worden de basistechnieken putten, chippen, pitchen en de swing behandeld. Het laatste gedeelte van de lesdag vindt plaats op de baan. Een mogelijkheid is om in de ochtend 2,5 uur les te hebben en na de lunch wederom 2,5 uur. Maar maatwerk is mogelijk. 
Kosten: €109 per persoon. Dit bedrag is inclusief materiaal en exclusief oefenballen.

Pakket 2: Baanpermissie in 6 lessen
Na 6 lessen van 50 minuten mag je zelfstandig de baan op. Ook nu worden de basistechnieken behandeld zoals hierboven beschreven en de laatste les is onder begeleiding op de baan. 
Kosten: €109 per persoon. Dit bedrag is inclusief materiaal en exclusief oefenballen.

Pakket 3: Naar handicap 54(GVB)
Deze cursus is voor de ondernemer die al enige golfervaring heeft en nu toch echt een keer het golfvaardigheidsbewijs wil halen. In 10 lessen van 50 minuten of 5 lessen van 100 minuten word je klaargestoomd om zowel de theorie als praktijk te behalen. 
Kosten: €189 per persoon. Dit bedrag is inclusief materiaal en het theorie-examen en exclusief oefenballen.

Pakket 4: Nóg beter worden
Als je het golfspel hebt laten versloffen of frequent speelt maar niet verder komt dan is deze cursus een aanrader. In 10 lessen van 50 minuten worden alle basistechnieken onder de loep genomen.
Kosten: €159 per persoon. 

Als je vragen hebt of wilt aanmelden, stuur dan een mail naar: info@golfschoolzeegersloot.nl

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.