Goedhart Keukens en Tegels verandert naam in Intermat

Goedhart Keukens en Tegels verandert naam in Intermat

Vanaf 15 juni 2020 heeft Goedhart Keukens en Tegels haar naam veranderd in Intermat. De nieuwe naam prijkt inmiddels in zwart met rood op het vertrouwde pand aan de Hoorn. Het assortiment keukens en tegels, de dienstverlening, de showroom en de medewerkers blijven ongewijzigd.

Jan Jaap van der Neut, eigenaar van zowel Goedhart Keukens en Tegels als Intermat Mijdrecht, nam in 2013 Goedhart Keukens over van de familie Goedhart. Jan Jaap licht toe: “Toen ik Goedhart Keukens overnam, bestond Intermat al 35 jaar. De afgelopen zeven jaar heb ik mijn twee bedrijven onder hun eigen naam laten bestaan. Al die tijd heb ik er naartoe gewerkt om op een gegeven moment één naam te kunnen gaan voeren. Dat is nu zover. Vanaf half juni heeft Intermat dus twee vestigingen: één in Mijdrecht en één in Alphen aan den Rijn.”

Betere service

Behalve de naam is er niets veranderd in Alphen aan den Rijn. Jan Jaap: “Goedhart Keukens is al jaren onder mijn hoede, dus er is géén nieuwe eigenaar. Verder verandert er in principe niets voor onze klanten en relaties. Dezelfde showroom op dezelfde plek, met hetzelfde telefoonnummer, dezelfde merken en hetzelfde team. Wel kunnen wij – door beide bedrijven samen te voegen onder één naam – nog betere service en bereikbaarheid bieden. We zijn op deze manier tevens slagvaardiger en kunnen efficiënter werken, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en service. Echt een win-win situatie, wat mij betreft.”

Assortiment

Intermat Alphen aan den Rijn en Intermat Mijdrecht verkopen beide keukens, zowel op projectbasis bij nieuwbouwprojecten als aan particulieren. “We voeren in beide vestigingen de mooie keukenmerken SieMatic, next125, Schüller en Keller. Hiermee kunnen we starters helpen die voor hun eerste keuken komen, maar ook hele luxe keukens ontwerpen en leveren.” Naast keukens heeft Intermat in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht een ruim assortiment aan tegels. In Mijdrecht kunnen mensen ook terecht voor sanitair en het ontwerpen en leveren van complete badkamers.

Veilig

Beide showrooms van Intermat zijn overigens gewoon open. “Er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Zo zijn er niet teveel bezoekers tegelijk in de showroom, staan er desinfectiezuilen bij de ingang en houden onze medewerkers 1,5 meter afstand tot elkaar en bezoekers. Daarnaast worden alle keukens en badkamers in de showrooms dagelijks goed gedesinfecteerd”, aldus Jan Jaap.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.