Gezond en gevarieerd eten met de maaltijden van Eazie

Gezond en gevarieerd eten met de maaltijden van Eazie

Nu de mooie zomerse dagen voorbij zijn en we weer te maken hebben met herfstachtige taferelen, is het tijd om even weer een beetje extra te letten op onze gezondheid. Wil jij een gezonde maaltijd die ook nog eens lekker is? Dat komt mooi uit, want bij Eazie hebben ze nu een leuke kortingsactie!

Van die heerlijke zomerkleding moeten we nu weer wennen aan die jas en sjaal. Het perfecte scenario voor een verkoudheid! Een mooi moment om te kijken naar je voeding. Want hoe gezond eet je nou eigenlijk? Wat veel mensen niet weten is dat gezond eten heel Eazie is en erg lekker kan zijn! En dat je met gezond en gevarieerd eten gemakkelijk aan je dagelijkse dosis vitaminen en mineralen komt.

Wat dacht je van een wokmaaltijd of soep vol verse groente? Je stelt je maaltijd helemaal zelf samen! Lijkt dit je toch te ingewikkeld en weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Kies dan een van de specials. Samengesteld door Naomi Brinkmans, sport diëtiste van de KNVB, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. ‘Body Boost’, ‘Low Carb’, of toch meer behoefte aan ‘Long Lasting Energy’? Liever een frisse koude maaltijd? Geen probleem! Salades, wraps en pokebowls. Ook allemaal boordevol verse groente. Maak het af met een heerlijke fruit smoothie, en aan een toetje is ook gedacht in de vorm van heerlijke ice creams.

Nu tijdelijk op vertoon van onderstaande banner krijg je € 2,50 korting in het restaurant! Geen zin om de deur uit te gaan? Met de code ‘DRW863’ kan je op de website www.eazie.nl ook gebruik maken van de code.

kortingsactie afbeelding eazie.jpg

Ps. Wist je dat paksoi thuishoort in het rijtje van Superfoods? En dat rode paprika twee keer zoveel vitamine C bevat als groene paprika?

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.