Gerard van der Klaauw koninklijk onderscheiden

Gerard van der Klaauw koninklijk onderscheiden

Gerard van der Klaauw is beloond met een lintje voor zijn jarenlange inspanning voor ondernemend Alphen.

Foto (v.l.n.r.): Burgemeester Liesbeth Spies, Gerard van der Klaauw, VOA-voorzitter Elles in 't Veld)

Gerard van der Klaauw, bestuurslid en penningmeester van de VOA, is op 2 juni tijdens de jaarvergadering van de VOA benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving zijn lintje uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.

Gerard van der Klaauw heeft zich als bestuurslid/penningmeester vanaf april 2016 ingezet voor een financieel sterke en efficiënt functionerende Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA). De VOA behartigt de belangen van alle ondernemingen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Gerard zette zich overigens niet alleen voor de VOA met hart en ziel in; ook Sportvereniging ARC, Nieuw Elan, Stichting iFlow, EDBA en Stichting Centrum Management konden rekenen op zijn inzet en betrokkenheid.

Voorzitter Elles in ’t Veld vertelt waarom de VOA Gerard heeft voorgedragen voor een lintje. "Gerard is niet alleen penningmeester en bestuurslid; hij is voor mij en ook voor mijn voorganger een echte sparringpartner. Zijn inbreng voor onze vereniging is bijzonder groot en zijn contacten met ondernemers en de gemeente zijn van grote waarde. Onvermoeibaar blijft hij zich voor ondernemers inzetten, maar nu komt er dan toch écht een eind aan zijn werk voor de VOA. Het krijgen van een lintje is een terechte beloning voor een man die zich zo intensief als vrijwilliger heeft ingezet voor verschillende verenigingen en stichtingen in onze gemeente."

Per 2 juni 2022 heeft Gerard van der Klauw zijn taken neergelegd bij de VOA.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.