Genieten van de zon met Alfreds’ picknickbox

Genieten van de zon met Alfreds’ picknickbox

Deze week wordt het heerlijk weer. Een extra mooi vooruitzicht is Hemelvaartsdag aanstaande donderdag. Met de picknickbox van Alfreds kun je lekker en gezond genieten in het park.

Alfreds staat voor gezond en lekker genieten. Normaal gesproken kan dat in het restaurant, maar tijdens de coronacrisis komt Alfreds ook naar jou toe! Zo kun je toch nog genieten van al het lekkers dat Alfreds te bieden heeft.

Picknickbox

Op Hemelvaartsdag wordt mooi weer voorspeld. Ideaal om samen te genieten in het park. Met de picknickbox van Alfreds maak je de dag nog leuker. “De picknickbox is een mix tussen zoet en hartig”, vertelt eigenaresse Danny. “Met onze picknickbox krijg je niet alleen lekkere en gezonde hapjes, maar ook een picknickkleed. Zo kun je lekker en gezond genieten terwijl je van de zon geniet in het park.”

In de picknickbox zit een fruitsmoothie, rood fruit salade met balsamico dressing, munt en vanille mascarpone, bagels met smeersels, couscous salade met ras el hanout, perzik, munt, witte kaas en groente, carpaccio rolletjes, koud omeletrolletje met bacon en roomkaas, chocolade-kokos-dadel ballen, en een kaneelbroodje.

picknickbox.jpg

* op de foto zie je de inhoud van de picknickbox voor één persoon

Borrelbox

Ben jij meer een liefhebber van borrelen? Kies dan voor de borrelbox van Alfreds. Voor € 19,95 geniet je dan met zijn tweeën van heerlijke hapjes. De borrelbox bestaat uit nacho’s met cheddar kaas en tomatensalsa, oude Rotterdammer met honingmosterd, Spianata Romana en serranoham, versgebrande cashewnoten, huisgemaakte zoute stengels, gemarineerde olijven en broodjes met kruidendip.

borrelbox.jpg

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Hier vind je ook de andere gerechten en boxen die Alfreds aanbiedt. Let op: Alfreds bezorgt in Alphen aan den Rijn (postcodegebied 2401 t/m 2409) en 10 kilometer buiten Alphen.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.