Gek van Fietsen is jouw nieuwe Qwic dealer

Gek van Fietsen is jouw nieuwe Qwic dealer

Sinds 1 oktober 2019 heeft Alphen aan den Rijn een nieuwe Qwic dealer. Met de sluiting van GABO Mobiliteitshuis is het dealerschap overgedragen aan Gek van Fietsen. Ook het onderhoud en het verzekeringswerk is overgenomen door het familiebedrijf. Huidige Qwic berijders hoeven zich dus geen zorgen te maken! Nog geen Qwic, maar wel interesse? Deze week zal de nieuwe collectie Qwic e-bikes in de showroom van Gek van Fietsen te zien zijn.  

Qwic
Qwic ontwikkelt elektrische herenfietsen, elektrische damesfietsen en Speed Pedelecs van begin tot eind helemaal zelf. De e-bikes smeden zij met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemen zij ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid.

Mooie aanvulling op het assortiment
Het merk Qwic is een mooie aanvulling op het e-bike assortiment van Gek van Fietsen. Met dit nieuwe merk biedt het familiebedrijf echt een aanvulling binnen het al ruime assortiment e-bikes. Rik: “Qwic maakt een zeer aantrekkelijk ogende e-bike die echt onderscheidend is ten opzichte van heel veel andere merken. Ze richten zich vooral op de jongere consument en die gaat de komende jaren meer en meer over op de e-bike. Qwic heeft de laatste jaren een positieve ontwikkeling doorgemaakt en is een volwassen e-bike merk geworden. De kwaliteit is goed en er wordt met enthousiaste jonge mensen gewerkt aan hele mooie ontwikkelingen voor de komende jaren. Kom dus gerust langs om de nieuwe Qwic collectie te bewonderen en een proefrit te maken!”

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.