Gek op wijn? Kom naar de wijnbar van La Bodega ’87!

Gek op wijn? Kom naar de wijnbar van La Bodega ’87!

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87. Naast zijn wijnwinkel met honderden verschillende wijnen, vind je achterin de winkel van Dennis ook een intieme wijnbar. Hier kan je terecht voor een heerlijk glas wijn, wijnproeverijen en zodra het weer mag, live muziek.

De gezelligste wijnbar van Alphen aan den Rijn

In de wijnbar van La Bodega ’87 kan je aan de gezellige ronde tafel zitten, plof je neer in een van de heerlijke zitbanken of neem je plaats aan de bartafel. “We hebben de wijnbar tijdens de lockdown een kleine make-over gegeven, zodat het hier nog gezelliger werd. We willen graag een intieme en warme sfeer creëren. We hebben plekken voor twee personen maar gezellig met vrienden aan een lange tafel kan uiteraard ook.” In de bar vind je een aanbod van tientallen wijnen die je ook in de winkel kan kopen. Zo kan jij in de wijnbar ontdekken welke wijn bij jou past, en een fles meenemen uit de winkel.

Reserveer een wijnproeverij

Ben je op zoek naar een gezellige avond? Boek dan een wijnproeverij! Je kan al vanaf twee personen een DUO proeverij boeken voor € 29,95 per persoon. “Je proeft dan zes verschillende wijnen en krijgt hier een heerlijke borrelplank bij. Ik zal bij iedere wijn een uitleg geven over de herkomst, wat deze wijn zo bijzonder maakt en welke smaken je terugvindt in de wijn. Zo kan jij erachter komen wat jouw smaak is én je hebt natuurlijk een gezellig avond!”

Op 10 oktober heeft La Bodega ’87 de grote najaarsproeverij. Proef ruim 30 verschillende wijnen onder begeleiding van vier wijnkenners. Je kan deze middag zelf aangeven welke wijnen je wilt proeven. Een plekje reserveren voor onze najaarsproeverij of een proeverij in de wijnbar? Dit kan door te mailen naar info@labodega87.nl.

Live muziek

Zodra het weer mag, zullen er ook weer live muziek avonden worden gehouden in de wijnbar. “Wij hopen natuurlijk snel op goed nieuws zodat wij weer kunnen beginnen met onze live muziek avonden. We hopen dit jaar weer mooie optredens te hebben van Rooftop Music, Banty Holleren Fabian Schrama.”

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De wijnbar is geopend van donderdag t/m zaterdag van 16:00 – 00:00 uur. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410. Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.