Feestelijke aftrap van de Parkvilla Zomerweken

Op zondagochtend 19 juli om 11:00 uur gaf de nieuwe wethouder Erik van Zuylen de feestelijke aftrap van de Parkvilla Zomerweken. De komende weken kun je bij Parkvilla terecht voor buitentheater, kinderfilms, culturele zondagen, inspirerende workshops en muziek.

De aftrap werd verzorgd door de nieuwe wethouder Van Zuylen. Hij is de vervanger van Leo Maat, die vanwege gezondheidsredenen zijn taken als wethouder neer moest leggen. Van Zuylen heeft Duurzaamheid, Cultuur, Afval en Dierenwelzijn, Milieu en Natuurbeleid in zijn portefeuille, waardoor hij de aangewezen persoon was om het culturele zomerprogramma feestelijk te openen.

Na een welkomstwoord van Marijke Licher, directeur van Parkvilla, gaven meisjes van de balletopleiding een mooie voorstelling. De wethouder hield vervolgens een speech over het belang van cultuur in de Alphense samenleving, waarna het lint werd doorgeknipt met behulp van Parkvilla medewerkers. Zij droegen voor de gelegenheid speciale 1,5 meter rokken.

Parkvilla Zomerweken

Parkvilla biedt deze zomervakantie zeer uiteenlopende activiteiten aan voor alle leeftijden. Niemand hoeft zich te vervelen! Het programma start op 19 juli en duurt tot 30 augustus. Voor de kids vanaf 2 jaar is er buitentheater met ‘Op vakantie met Dirk Scheele’, een zonnig vakantie-popconcert, Joris en de draak, een ridderverhaal met een stoer meisje, en de humoristische voorstelling met een (s)taartje: Taart voor tijger. Op creatief vlak is er Studio Puinhoop, beeldhouwen en danslessen. Voor volwassenen zijn er zomerse fotowandelingen, buiten fotograferen, workshops  beeldhouwen en gemengde technieken, portret- en modelschilderen en buiten tekenen en schilderen.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.