Eerste Coronasneltestlocatie in Alphen aan den Rijn

Donderdag 29 oktober om 08.00 uur gaat de eerste Coronasneltestlocatie in Alphen aan den Rijn open.

Deze testlocatie opent aan de Euromarkt 127 in Alphen aan den Rijn. Hier kunt u een Coronasneltest laten doen, waarbij u binnen 15 minuten de uitslag krijgt.

Na het succes van andere particuliere Coronasneltestlocaties - zoals in Het Gooi, Het Groene Hart en Zoetermeer - opent er ook een Coronasneltestlocatie in Alphen aan den Rijn. Bij deze nieuwe locatie ontvangt u binnen een kwartier de uitslag. Kosten: € 120 exclusief BTW. De locatie is 7 dagen per week geopend en is opgebouwd als een teststraat waar u met de auto doorheen rijdt. Alphen aan den Rijn is de 14e locatie van Coronasneltest Nederland.
 
Prepaid service voor bedrijven
Met de prepaid service kunnen bedrijven gemakkelijk medewerkers laten testen. Na betaling ontvangt u de aangeschafte kredietcodes die uw medewerkers kunnen gebruiken om een test in te plannen bij één van de 14 locaties van CoronasneltestNederland.nl, zo ook in Alphen aan de Rijn. Op deze wijze kan uw medewerker zonder te betalen een test inplannen waar en wanneer het uitkomt.
 
Coronasneltest Nederland
Coronasneltest Nederland biedt op verschillende locaties in Nederland de Abbot-sneltest aan in samenwerking met en onder de supervisie van de Goed Gezond Groep. De Abbot-sneltest is goedgekeurd door de overheid. 

Uitslag binnen 15 minuten
De uitslag van de test ontvangt u na 15 minuten in uw mailbox, via een beveiligde link. De uitslag ontvangt u zowel in het Nederlands, in het Engels als in het Duits, en is ondertekend met handtekening en stempel van de huisarts van de Goed Gezond Groep, waardoor deze ook gevalideerd is. Met de uitslag (niet ouder dan 48 uur) kunt u reizen binnen de EU.

Voor meer informatie ga naar www.coronasneltestalphenadrijn.nl (deze link is actief v.a. di. 27 oktober!) 
 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.