Een speciale gelegenheid vier je met het meergangendiner van Restaurant de Zeeger

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid op de planning staan, zoals een jubileum of een verjaardag? Daar heeft Restaurant de Zeeger iets op gevonden. Met een meergangendiner naar keuze breng je de restaurantervaring bij jou thuis!

Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om een feestje te houden voor jouw speciale gelegenheid, maar je kunt het wel vieren met een heerlijk diner. “We bereiden alles in onze keuken”, vertelt Robert van Restaurant de Zeeger. “Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het op te regenereren volgens de gebruiksinstructies en het bord mooi op te maken. Zo breng je de restaurantervaring bij jou thuis, zonder dat je lang in de keuken hoeft te staan.”

Elke maand stelt Restaurant de Zeeger een speciaal maandmenu samen. Hierbij kun je kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Denk aan een gerookte kalfsmuis met een witte koolsalade en witte truffel. Of ga voor de in dragon gemarineerde asperges met gerookte zalm en saffraanmayonaise. Ook is het mogelijk om voor een salade met geitenkaas, komkommer, rucola, noten en honingdressing te kiezen. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit een roodbaars in kataifi met gegrilde courgette en groene kruidensaus, of een langzaam gegaarde varkensprocureur met bospaddestoelen en grove mosterdsaus. Liever vegetarisch? Kies dan voor Italiaanse groentestoof met mozzarella, Parmezaanse kaas en tomatensaus. Als toetje kun je kiezen uit een mango ijstaartje of een kaasplankje met drie soorten kaas.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Daar vind je ook alle andere gerechten die je kunt bestellen. Let op: afhalen bij Restaurant de Zeeger is standaard, alleen in overleg wordt er bezorgd in Alphen aan den Rijn en omstreken. Hiervoor dien je zelf contact op te nemen met De Zeeger via 0614059787. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 15:00 tot 19:00 uur.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.